Eski Burdur Valisi Hasan Kürklü, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
Yargıtay, taşeron işçilerin ikramiyesiyle ilgili emsal teşkil edecek bir karara imza attı.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında hakkında "yakalama" kararı verilen eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile ilgili
Arap Birliği, Filistin'in Uluslararası Polis Teşkilatı'na (INTERPOL) üye olmasını memnuniyetle karşıladı.
15 Temmuz darbe girişimi sırasında Mamak 28. Piyade Tugay Komutanlığına bağlı tank taburu personelinin katıldığı eylemlere ilişkin görülen davada FETÖ sanığı eski öğretmen yüzba�
Eski Kerkük Valisi Necmeddin Kerim, Irak Ordusu'nun kente girmesine izin vermeyeceklerini açıkladı.
Abdullah Gül'ün yaverliğini de yapan Bolu 2'nci Komando Tugayı eski komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Eski Başbakan Davutoğlu dün akşam Makedonya'ya bir ziyaret gerçekleştirdi
Şimdi kim ne derse desin, Merkel, Avrupa’nın şu anda en etkili siyasetçisi konumunu sürdürecektir. Bu da, Türkiye için pek de hoş olmayacaktır.
Katar Savunma Bakanı Atiyye, "Dört ülke tarafından uygulanan abluka bizi meydan okumalara karşı eskisinden çok daha güçlü bir hale getirdi." dedi.
Manisa'da haklarında yakalama kararı bulunan ihraç edilmiş firari eski astsubaylar, polis ekiplerinin yaptığı yol uygulaması sırasında yakalandı.
Kuzey Irak'ın en eski medeniyetlerinden biri olan Asuriler, Kürtlerin kuracağı bir devletin altında yaşamak istemiyorlar.
ABD'nin Hırvatistan eski büyükelçisi Peter Galbraith, 'ABD'nin referanduma karşı çıktığını ancak ilerleyen günlerde ortaya çıkacak yeni durumu onaylayacağını' söyledi.
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin İstanbul'daki "ana darbe davası" sanıklarından eski kurmay albay Müslüm Kaya'nın, eşinin ismi okunurken "tanımıyorum" demesi üzerine, mahkeme başkanı
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Kuzey Irak'taki referandumla ilgili açıklama yaptı. Davutoğlu, "IKBY'nin Irak'ın toprak bütünlüğünü riske sokan bu adımı, bugüne kadar kendisine en zor za