Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde İstanbul'daki terör saldırısıyla ilgili taziyelerini iletti.
Avrupa İnsan Hakları Mahkmesi, Şırnak'ın Cizre ve Diyarbakır'ın Sur ilçelerindeki sokağa çıkma yasağının kaldırılması için yapılan başvuruları reddetti. Kararda, davacıların yar
Bugün Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan canlı bomba saldırısının ardından Suriye'de Esed rejimine karşı Şam ve kırsalında mücadele eden İslam Ordusundan açıklama geldi.
Van merkez İpekyolu ilçesinde yük treninin geçişi sırasında patlama meydana geldi.
Terör örgütü DAEŞ'e yönelik Ankara, Kilis, Şanlıurfa, Mersin ve Adana'da düzenlenen operasyonlarda 59 zanlı gözaltına alındı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul, Sultanahmet'teki saldırıyla ilgili, "O alanda 5-10 saniye öncesinde bazı insanlar durdurulup sorgulanmışlar" dedi.
Mahir Ünal, yabancı turistlere seslenerek, "Güvenlik içerisinde İstanbul’a gelebilirsiniz. Türkiye sizin evinizdir" dedi.
İran'dan Sultanahmet'teki saldırıya kınama geldi.
Yakın gelecekte siber çetelerin çoğalacağını dile getiren uzmanlar, 13-14 yaşındaki çocuklarınızın farkında olmadan çete üyesi olmuş olabileceklerini ve hatta mevcut suça karışmı�
Şanlıurfa'da DAEŞ'e yönelik gerçekleştirilen operasyonda örgütün bölge sorumlusu ve canlı bomba olarak eğitim gören terörist yakalandı.
Diyarbakır'a bağlı Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının geçici süreyle kaldırıldığı Çiftehan Sokak'a, etkisiz hale getirilen teröristlerin cenazelerini almak için giden HDP milletv
9-17 Aralık 2015 tarihleri arasında 26 kent merkezinde yapılan araştırmada 'Sizce Türkiye bölünme tehlikesi altında mı?' sorusuna yüzde 54,2'lik kesim 'Evet' yanıtını verdi.
İstanbul’da gerçekleşen intihar saldırıyla ilgili dünyanın dört bir yanından başsağlığı mesajları geldi. Başsağlığı dileyen ülkeler arasında ABD, Rusya ve Mısır var.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, cuma gününe kadar sürecek olan şiddetli rüzgarın Marmara Bölgesi’nde yerini kar yağışına bırakacağını bildirdi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başsağlığı taziyelerini sundu.