İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) şirketi Metro İstanbul 'yayılarak oturma’ları engellemek için sosyal medya hesabından uyarıda bulundu.
Terör örgütü FET֒nün darbe girişimine karşı sağlam bir duruş sergileyen TÜMSİAD, Semerkand Vakfı, Beşir Derneği, GENÇ-KON ve Mostar Gençlik Federasyonu 15 Temmuz’un birinci yıl d
Sakarya'da katledilen Suriyeli hamile kadının eşi er-Rahmun, "Türk halkı bizim kardeşimizdir. Bize hep kardeşçe yaklaştılar. Katillerle de aramızda husumet yoktu. Her gün yemeğimizi payla
İspanya Emniyet Müdürlüğü, Ameripol ve Interpol'ün işbirliğiyle 15 ülkede Whatsapp üzerinden çocuk istismarı içeren video dağıtımı yapanlara karşı operasyon yapıldı
Roda Limanında yüklediği suntaları Gemlik'te denize dökülen Moldova bayraklı NS Sprit gemisine, 64 bin 500 lira para cezası kesildi.
Filistinli siyasi analistler, Hamas'ın, bazı Arap ülkelerinin ambargo uyguladığı Katar'la güçlü ilişkilerini sürdüreceği değerlendirmesinde bulundu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, OHAL eleştirilere çok sert bir şekilde cevap verdi. Erdoğan, "OHAL'in sınırlarını Batı'nın çizdiği şekilde belirlemeyiz" dedi.
BM raporu, mevcut durumun sürmesi halinde 2020'den sonra kuşatma altındaki Gazze'nin yaşanabilir bir yer olmaktan çıkacağını gösterdi.
Başbakan Binali Yıldırım, Uluslararası 15 Temmuz Sempozyumu'nda CHP'nin 'FETÖ'nün siyasi ayağı' eleştirilerine cevap verdi.
Katarlı çiftçilerin sınır dışı edilmesi nedeniyle yüzlerce deve susuzluktan telef oldu.
BM Uluslararası Göç Örgütü raporu, dünya genelinde 710 milyon kişinin başka ülkelere göç etmek istediğini, göç etmeyi düşünenlerin en fazla olduğu ülkelerin ise Nijerya, Hindistan,
Rusya Büyükelçiliği, dün Yeni Akit'in internet sitesinde yayınlanan Şehit Şamil Basayev yazısı ile ilgili 'rahatsızlık' açıklaması yaptı.
Konya'nın merkez Meram ilçesinde, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda, 5 terörist etkisiz hale getirildi.
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter hakkında FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla 15 yıla kadar hapis cezası istendi.
Büyük dönüşümler büyük sancılarla birlikte olur.. Bana göre sadece ülkemiz değil, bölgemiz ve dünya büyük bir dönüşümün eşiğinde.. Bu kriz aynı zamanda kapitalizmin krizi. Kapi