TÜSİAD, yerel seçimlerin geride kalmasıyla, önümüzdeki seçimsiz dönemin ekonomik, sosyal ve siyasal reform gündemi için önemli bir fırsat oluşturduğu değerlendirmesinde bulundu.
Suriye Azez'de Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye yapılan havanlı saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker ise ağır yaralandı.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yurt genelinde oy verme işlemi sona erdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'daki olay nedeniyle Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu telefonla arayarak taziyelerini iletti.
Milli Savunma Bakanlığı, Metina ve Zap bölgelerine hava harekatı düzenlendiğini açıkladı.
Hindistan Hava Kuvvetlerine ait bir MiG-27 tipi savaş uçağı düştü.
24 Haziran seçimlerinde oy kullanmaya basın ordusuyla gelen Muharrem İnce, bugün gerçekleşen yerel seçimde ise yalnızdı.
Millet İttifakı'nın CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, oyunu kullandı. İmamoğlu, "İstanbul için çok güzel bir netice olacağını umut ediyorum." ifadelerini kullandı
Amerikan Washington Post yazarı David Ignatius, gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı öldüren Suudi ekibinin üyelerinin, ABD’de Arkansas merkezli bir şirket olan ve Dışişleri Bakanlığı lisans�
Aydın'da bir çift, yerel yöneticilerini seçmek için yöresel efe kıyafetleriyle sandık başına gitti.
İsrail askerlerinin, abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında düzenlenen barışçıl "Milyonluk Toprak ve Dönüş Yürüyüşü" gösterilerine müdahalesinde 4 Filistinli şehit oldu, 316 Fil
Slovakya'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda oyların yüzde 58'ini alan Caputova, ülkenin ilk kadın cumhurbaşkanı oldu.
Siirt'te, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için seçim görevlileri ve oy pusulaları, bazı yerleşim yerlerine askeri helikopterle taşındı.
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir, 'Makine Freze Kalıp fabrikası tarihi bir rol üstlendi. Burada nihai ortam oluştuğunda, Türkiye'ye çağ atlatacak çok önemli faaliyetlerin
Fransa'da sarı yelekliler, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetimine karşı seslerini bir kez daha duyurmak için sokaklara döküldü.