ABD'de camiye maskeli bir grup tarafından taşlı saldırı düzenlendi, polis olay yerine bir saat sonra geldi
Filistin Kurtuluş Örgütü'ne bağlı Esir İşleri Yüksek Kurulu Başkanı İsa Karaki, İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutuklu sayısının 7 bine ulaştığını ve 600'ünün hasta olup g
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'ye ait bir helikopterin sınıra yaklaşması üzerine F-16'ların bölgeye yönlendirildiğini bildirdi.
Suriye’nin Rasulayn ile Talebyad İlçesi arasındaki bölgede IŞİD ile YPG güçleri arasında süren çatışmalardan kaçarak geldikleri sınırda 3 gündür bekleyen yaklaşık 3 bin Suriyeli’
IŞİD'in, Irak'ın ikinci en büyük kenti Musul'u ele geçirmesinin üzerinden bir yıl geçti. Örgüt, bir yıl içinde kontrol altına aldığı toprakları genişletti. Bir yılın ardından, Ir
AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Avrupa Parlamentosu'nda oy çokluğuyla kabul edilen 2014 yılı Türkiye İlerleme Raporu'nu kabul etmediklerini ve iade edeceklerini söyledi.
Hamas Siyasi Büro Başkanı Meşal, 'Genel seçimlerin, Türkiye'nin demokratik tecrübesinin ve siyasi hayatın canlılığının göstergesi' olduğunu bildirdi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, 'Oy oranları artmadığı halde, bazı partilerin zafer kazanmış gibi bir görüntü sergilemelerinin bir göz boyama olduğunu söylemem lazım' dedi.
Türkiye ekonomisi birinci çeyrekte, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.3 ile, yüzde 1.6 dolayında olan beklentilerin üzerinde büyüdü. Borsada yükseliş, dövizde düşüş var.
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuceyfi, Sünnilerin hâlâ Şiilerin yönetimindeki Irak hükümetine güvenmediğini söyledi. Pentagon Sözcüsü Warren ise, Irak'taki askeri eğitim programlar�
Tofaş, geçici olarak ara verilen üretime, çalışanların eyleminin sona ermesi üzerine sabah yeniden başlanacağını duyurdu.
Afyonkarahisar'da bir inşaata HDP bayrağı ve Öcalan posteri asıldığı söylentisi üzerine 100 kişilik bir grup, inşaatın önünde toplandı.
Katar'da kurulacak Türk üssünün tugay seviyesinde olacağı ve en az 3 bin askerin konuşlandırılıcağı belirtiliyor
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde seçimlerin ardından AK Parti İlçe Başkanlığınca 1010 numaralı sandık sonuçlarına yapılan itiraz karara bağlandı
Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran, Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda katledildi. Baran'ın avukatı, saldırıyı PKK-YDG-H üyelerinin gerçekleştirdiğini ve olaydan önce müvek