Anayasa Mahkemesi, Ankara'da seçimlerin yenilenmesi ile Tayyip Erdoğan'ın başbakanlık görevinden istifa ederek seçimlere girmesine ilişkin başvuruları reddetti.
Gazze'ye saldırı düzenleyen İsrail'in kayıpları artıyor.
İsrail ordusu kısmi bir şekilde Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'un Huza bölgesine giriyor. Ordu birlikleri Huza'daki binaların tepesine keskin nişancılar yerleştiriyor.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Netanyahu ve Abbas ile görüşmesinin ardından ateşkes görüşmelerinde ilerleme kaydedildiğini söyledi. Kerry, Netanyahu ile tekrar görüştükten sonra Ka
Gazze'de 650'den fazla Filistinliyi öldüren İsrail, bir yandan da saldırıları meşrulaştırmaya çalışıyor. İsrail ordusu Hamas üyelerinin saklandığını iddia ettiği yerlerin grafiğin
Çoluk çocuk demeden herkesin bombardımana tutulduğu Gazze'de, her yeni ölüm haberi geride fotoğrafa sığmayan acılar bırakıyor.
Gazze'de olup bitenleri "gettoda yapılan bir soykırım" olarak niteledi.
İsrail askerlerinin çoğunluğunun ayaklarından yaralanması İsrail basınında dikkatleri çekti.
Başbakanlık, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında barınma, açlık, susuzluk ve sağlık problemleri yaşan Filistinlilere yönelik yardım kampanyası başlattı.
Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad El Tani, Cidde'de Suudi Arabistan Kralı Abdullah ile görüştü. İki ülke arasında bölgedeki son gelişmeler nedeniyle gerilim yaşanıyor.
Lübnanda aktivistler, başkent Beyruttaki Ravşe tepesindeki kayalıklara üzerinde Gazzede İsrail saldırılarında ölenlerin isimlerinin yazılı olduğu iki bez afiş astı.
Amerikan Federal Havacılık Kurumu, Amerikan uçaklarının Tel Avivdeki Ben Gurion havalimanını kullanmalarını 24 saat boyunca yasakladı. Türkiye, Fransa, Almanya ve diğer bazı ülkeler de
Gazze'ye saldırılarını 8 Temmuz'dan bu yana aralıksız sürdüren İsrail 635 kişiyi öldürdü. Saldırılarını yoğunlaştıran İsrail, Han Yunus'un doğusundaki Huza ve Absan bölgelerini
Gençlerin kavgasının iki aşireti birbirine düşürdüğü Hakkari'de olaylar durdu, şimdi arabulucuların yapacağı barış görüşmeleri bekleniyor. Al Jazeera'ye konuşan taraflarsa barış
Filistin yönetimi Mısıra yeni bir ateşkes planı önerisi yaptığını duyurdu. Dışişleri Bakanı Davutoğlu da ABD ve Katarlı mevkidaşlarıyla ateşkes konusunu görüştü.