Suriye başta olmak üzere bölgeden gelen göç Türkiye'de kızamık, suçiçeği, çocuk felci gibi hastalıkların yeniden görülmesine neden oldu.
Türkiye genelinde 15 ve üstü yaştakiler arasında işsiz sayısı Şubat ayında geçen yılın aynı dönemine göre 2 bin kişi azalarak 3 milyon 224 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise 0,3 pu
Mısır'daki darbenin en büyük gerekçelerinden biri Mursi'nin İngilizlerin planlarına ters düşmesiydi.
Arap Birliği Filistinlilere yönelik keyfi ve ırkçı uygulamaları kınayarak İsrail'e baskı yapılmasını istedi
Kızılay Güvenpark'ta 37 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyla ilgili tutuklu sayısı 8'e yükseldi. Mahkemeye iletilen sevk yazısında, bir şüphelinin Ankara'da yeni bombalı eylemler p
Silopi'de tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu dere yatağında oynayan 1 çocuk hayatını kaybetti, 3 çocuk ağır yaralandı.
Meksika'daki El Popo ve Don Goyo olarak da bilinen Popocatepetl Yanardağı püskürmeye devam ediyor. Meksika'daki yerel gazeteler, sadece bu hafta iki kez patlayan yanardağın etrafındaki gaz akti
İsrail, Tel Aviv seferini yapan Türk Hava Yolları uçağının pilotunun, İran pasaportu taşıdığı gerekçesiyle ülkeye girmesine izin vermedi.
Hadis alimi Mehmet Emin Saraç, “Artık ülkemizde Kur'an-ı Kerim okuyan bir Cumhurbaşkanı var” diyerek mutluluğunu da ifade eti.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski başdanışmanı Ahmet Sever, Twitter adresinden kendisini eleştiren bazı isimlere isim vermeden sert çıktı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz" sözlerine yönelik eleştirilerine devam edere
MHP'de muhalif isimlerin başında gelen Meral Akşener, kurultay için gelen delegelerin polis tarafından engellemesine ilişkin, 'Bizim polislere elimiz kalkmaz, Yargıtay bu kurultay kaosunun soru
Brezilya Devlet Başkanı Rousseff'in geçici olarak görevden alınmasına tepki gösteren Venezuela, ülkeden büyükelçisini çekti.
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki patlamada yakınlarını kaybeden köylülerin, taziye evini ziyaret etmek isteyen HDP'lilere izin vermediği öğrenildi.