Irak'ta Anbar eyaletindeki Ramadi'nin IŞİD'in eline geçmesinin ardından, 25 bin kişi bölgeden kaçtı. Şii milisler kenti geri almak amacıyla bölgeye ilerliyor.
Sosyal Güvenlik Kurumu eski milletvekili Ali Ahmet Ertürk’e 500 bin TL borç çıkarırken, bunu duyan 3 bin civarı emekli vekil soluğu TBMM’nin kapısında aldı.
Mursi'nin kaybettiği bir şey yoktur. Olmayacaktır. Mursi, şimdiden kazanmış, geri zekalı Sisi ise şimdiden kaybetmiştir.
Yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na Mehmet Akarca atandı...
7 Haziran seçimlerinde taşeron kaldırılmasını vaat eden CHP, parti üyesi işçileri belediyeden kovdu.
Abdülkadir Selvi, Meral Akşener ile ilgili kaset iddialarını 'cemaat' üzerinden ele aldı...
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şafak vakti İstanbul'da birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisince düzenlenen Karaman, Nevşehir ve Kırşehir mitinglerinde yaptığı konuşmasında, muhalefet partileri ve Paralel Yapı için “Baktılar ki, tek tek iktidar
ABD Başkanı Barack Obama, 6 yıl sonra yeniden Twitter hesabına sahip oldu.
BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon, Yemen'de ateşkes süresinin uzatılmaması nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu belirtti, ateşkesin 5 gün daha uzatılması çağrısı yaptı.
Suriye'de, Esed rejimine bağlı birlikler Lazkiye'nin Bayırbucak Türkmen bölgesine füze ve havan topu saldırısı düzenledi.
İHH, Endonezya’daki partner kurumu PKPU ile birlikte Arakanlı göçmenlere yönelik olarak sıcak yemek dağıtımı ve tıbbi yardımlara başladı.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry'yi kabul eden Çin Devlet Başkanı Şi, "Pasifik Okyanusu Çin ve ABD’yi tatmin edecek kadar büyük" dedi
Mısır'da alınan idam karalarından sonra idamlar gerçekleşmeye başladı...Dün sabah idam edildiği belirtilen 6 darbe karşıtının öğrenci olduğu öğrenildi. Öğrencilerden biri henüz l
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Erzincan mitinginde kredi kartı faiz borçlarının silineceği vaadini yineledi, yabancılara istihdam öngören kanun tasarısını eleştirdi