NASA, hava sıcaklıkları konusunda uyardı. En bunaltıcı yazın yaşanacağını söyleyen uzmanlar, “Dünyayı bu yaz rekor sıcaklıklar bekliyor” dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, “Ne zaman bayrağımıza sarılı bir tabut görsem, millî şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un mısralarını hatırlarım: 'Ey şehit oğlu �
Bir önceki yıl 13 milyar dolara yakın kar eden Alman otomobil devi Volkswagen, geçen yıl için ise 4 milyar doları aşan zarar bildirdi.
Kralı Selman'ın Kahire ziyaretinden sonra Mısır'a ait olan Tiran ve Sanafir adalarının Suudi Arabistan'a geçmesini protesto eden onlarca kişi gözaltına alınıyor.
Özbekistan'da bir bankaya soygun için giren hırsızlar 45 çuval para çıkarttı. Ülkenin para değerinin düşük olmasından dolayı çalınan paranın ancak 2600 dolara tekabül etti
PKK'nın Suriye kolu YPG'nin binlerce çocuğu silahlandırdığı, raporla belgelendi
Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgelerde düzenlenen hava saldırıları sivilleri hedef aldı. En az 12 sivil öldü, 22 kişi de yaralandı.
Başbakan Davutoğlu Çankaya Köşkü'nde çocukları kabul etti. Reyhan Ünlü Nur isimli bir öğrenci, 23 Nisan münasebetiyle başbakanlık koltuğuna oturdu.
Kıbrıslı iş adamı Asil Nadir, tutuklu bulunduğu İngiltere’den Türkiye’ye iade edilmesinin ardından dün de tahliye edilmişti. Asil Nadir, tahliye sonrası tarifeli uçakla Kuzey Kıbrıs T
Mardin Valiliği, il genelinde 30 gün süreyle her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması ve miting gibi etkinliklerin yapılmasını yasakladı.
Almanya Başbakanı Merkel, AB Konseyi Başkanı Tusk ve AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Timmermans, bugün Gaziantep'te Suriyeli sığınmacıların kaldığı barınma merkezini ziyaret e
Tüm yurtta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlarken, Adıyaman'da 3 arkadaş balonlarıyla çöpten plastik topladı.
Kırım'da bulunan Rusya'ya ait askerler, camide bulunan herkesten pasaport ve telefon numarasını istediği iddia edildi.
Uluslararası Para Fonu'nun, 4. Madde Konsültasyon Raporu'nda Türkiye'nin çeşitli şoklara rağmen büyüme direncini koruduğu belirtildi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ermenistan ziyareti sırasında Türkiye'deki Ağrı Dağını gördü, fotoğrafını çekti.