David Hearst ile Suriye ve Irak özelinde Ortadoğu’nun güncel meselelerini konuştuk
Dışişleri Müsteşarı Ümit Yalçın başkanlığında bir heyet, Başika ve Musul konuları başta olmak üzere Irak ile yaşanan son gelişmeleri görüşmek üzere Bağdat'a gitti.
Suriye'nin kuzeyindeki Halep'te rejim güçlerinin, kuşatması altındaki bölgelere yönelik hava saldırılarında 49 kişi öldü, 113 kişi yaralandı.
Uzaya giden ilk Türk olmaya hazırlanan Halil Kayıkçı, 'Uzay yolculuğundan korkmuyorum çünkü İstanbul’da yaşamak daha tehlikeli' dedi.
IKBY'nin Hazer Üssü’ndeki 10 bin kişilik gücü Başika’daki Türkiye’nin eğittiği birliklerle koordineli olarak terör örgütü DEAŞ’a karşı savaşacak.
Başkanlık sistemiyle ilgili Anayasa değişikliği çalışmalarında detaylar belli olmaya başladı. İşte 15 maddeyle Başkanlık sistemi...
Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Dabık'ta kontrolün sağlanmasıyla DEAŞ'ın Türkiye'ye yönelik roket tehdidi de engellenmiş oldu
Aylar süren hazırlıktan sonra gece yarısı başlayan Musul operasyonu, sadece IŞİD’i temizleme operasyonu değil. Irak’taki son Sünni yerleşim merkezi Musul’a kimin hâkim olacağını beli
İster gerçek hayatın içinde isterse sanal alemde olsun farklı olmak çoğunlukla siyah kuğu olmak gibi algılanır. Bu farklılık eğer diğerlerini deşifre edecek noktalara varmışsa siyah k
Mısır ordusu sözcüsü Muhammed Semir, Rusya ile Mısır paraşütçü birliklerinin ilk kez yapacağı ortak askeri eğitimin başladığını belirtti.
Paşaların “kudretli” olduğu dönemde, Kemalist dikta ve laikçi zihniyetin medya eliyle pompaladığı “irtica” paranoyasının son kurbanları müslüman tutsaklar özgürlüklerine kavuşmay�
Meral Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başkanlık açıklamalarıyla ilgili sözlerini eleştirdi. MHP'yi AK Parti'nin arka bahçesi olmayacağını söyleyen Akşener, Bahçeli'yi ise başka
Tunceli'de, Kutuderesi vadisinde kış üstlenmesi için toplandıkları belirtilen PKK'lıların yeri insansız hava araçları ile tespit edildi.
Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yarın Çankaya Köşkü'nde görüşecek.
Irak'ta IŞİD'in elinde tuttuğu Musul kentinin kurtarılması operasyonunu takip etmek için bölgeye gelen yüzlerce gazeteci, cepheye alınmaya başlandı.