İngiliz hükümeti, DEAŞ'la mücadelede ılımlı Suriye muhalefetini yeniden eğitmeye başlayacağını açıkladı.
Mesleki ve teknik eğitimde son 15 yılda öğrenci sayısı iki kattan fazla, okul sayısı ise üç kattan fazla arttı. Peki, eğitimin niteliği aynı hızla yükseliyor mu? Uzmanlara göre bazı
HDP'li Milletvekilleri Önlü, Başaran, Öztürk ve Tunceli Belediye Başkanı Bul, etkisiz hale getirilen 3 PKK'lının cenazesine katıldı.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanı kuralların dışına çıktı, yeni Anayasa yapalım diyorlar. Ona da itiraz ederse ne yapacağız? Sayın Bahçeli’ye istirhamım: Gel bu kişiyi kral
Devlet Bahçeli, partisinin Meclis’te başkanlık sistemine 'evet', meydanda ise 'hayır' diyeceği değerlendirmelerine tepki gösterdi. Bahçeli, “MHP’nin TBMM’de tercihi ne olursa, milletin kar
Washington Post, Obama yönetiminin, Suriye'deki ‘ılımlı muhalefet' güçlerine ‘kendilerini Rus savaş uçakları ile toplarına karşı korumaya yardımcı olacak' ağır silahların sevkiyatı
ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yüzbaşı Jeff Davis, DEAŞ'ın Musul'da her geçen gün mevzi kaybettiğini belirterek "DEAŞ, kentteki gücünü koruyabilmek için Musul dışından savaşçı
ABD Kongresi'nde Dış İlişkiler Konseyi'nin düzenlediği basına kapalı toplantıda söz alan bir yetkilinin SBeşar Esed'i öldürerek çözmeyi önerdiği belirtildi.
Emniyet teröristlerin eylem hazırlığında olduğunu belirlemesinin ardından alarma geçti. 1’i yabancı uyruklu, 3 canlı bomba her yerde aranıyor.
İran Cumhurbaşkanı Türkiye'nin Irak hükümetinin izni olmadan Musul operasyonuna katılmasının "çok tehlikeli" olacağını söyledi.
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, 11 infaz koruma memuru gözaltına alındı.
Mersin'de bombalı saldırı düzenleme hazırlığında oldukları belirlenen 12 PKK üyesi yakalandı.
İran destekli Şii milis grubu Haşd-i Şaabi'ye bağlı Türkmen güçleri sözcüsü Türkiye'nin Musul operasyonundaki varlığını eleştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti.
Ekonominin sorun trilemması olarak görülen ve köşelerinde enerji, finans ve Ar-Ge'nin bulunduğu üçgenin çözülmesi, Türkiye ekonomisini yüksek gelirli ekonomiler grubuna taşıyacaktır.
Musul'da köşeye sıkışan DEAŞ, ablukayı yarmak için Şengal'e yönelik saldırı başlattı.