“Her gün bir panelde, bir konferansta ya da eğitim programındayız. İslam tarihi derslerimiz, meal derslerimiz, fıkıh söyleşilerimiz var. Nasıl oluyor da bunca faaliyete rağmen toplum olar
Suriye rejimi Halep'e bombardımanını yoğunlaştırırken, BM'den gelen yardımlar için varılan uzlaşma listesinde Halep'i hariç tuttu. Muhalif bölgelerinde son haftada 130 kişi öldü.
Körfez İşbirliği Konseyi, Gülen örgütünü terör örgütü olarak niteleyerek, Türkiye'nin örgütle mücadelesini desteklediğini bildirdi.
CHP MYK, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ı disiplin kuruluna sevk etti.
Mardin Valiliği, PKK mensuplarının eylem maksadıyla hazırladığı bomba yüklü 2 araç ve 1 motosiklet ele geçirildiğini açıkladı.
IŞİD üzerine çalışmalar yapan Doç. Dr. Haldun Yalçınkaya, Musul ve Rakka'dan çıkarılması durumunda topraksız kalacak örgütün, Türkiye ve dünya için gelecekte de tehdit olacağını
Türkiye ile Irak Meclisi arasındaki gerilimin ardından Türk hackerler, Irak Merkez Bankasının internet sitesini ele geçirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i kabul etti.
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefonda görüştü.
Suriye'de muhaliflerin kontrolündeki bölgelere yönelik hava saldırılarında 13 sivil hayatını kaybetti.
Türk mühendis özellikle askere büyük fayda sağlayacak bir buluşa imza attı. Hücum yeleklerine monte edilebilen bu güneş paneli arazideki askerin işini kolaylaştıracak.
Orgeneral Hulusi Akar Van'da yaptığı açıklamada, "Sınırlarımız bizim namusumuzdur. Yabancılara geçiş yok. Her türlü riski yok edeceğiz. Son terörist yok edilene kadar mücadele edeceğ
Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bazı alacakların yapılandırmasına ilişkin 6736 sayılı kanundan yararlanmak isteyen vatandaşların, 31 Ekim 2016 tarihine kadar M
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kilit isimlerinden olan Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Adil Öksüz'le teröri
Dünya Enerji Kongresi’nde dört başlık öne çıkıyor: Yeşil Enerji, LNG fiyatlarının düşüşü, petrole yatırımın azalması ve teknolojik gelişmeler.