Irak'ın başkenti Bağdat'ta çoğunlukla Şiilerin yaşadığı bölgelerde bombalı araç ve havan topuyla saldırı oldu. En az 25 kişi öldü, 50 yaralı var.
Gazze'de inşaat malzemelerinin yetersizliğinden dolayı İsrail saldırılarında tahrip olan okullar onarılamıyor
Paralel yapı da dahil her türlü demokrasi dışı vesayet odağıyla mücadelemize kararlılıkla devam edecek, kriz fırsatçılarına göz açtırmayacağız.
BM Acil Durumlar Koordinatörü Amos, Türkiye, Ürdün ve Lübnan'ın Suriyeli mültecileri ağırlamaya çalıştıklarını ancak bu ülkelerin de ev sahipliğini sürdürebilmek için acil yardım
Irak İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Muin, yaptığı yazılı açıklamada, Felluce kentinde, 15 IŞİD militanının öldürüldüğünü açıkladı
Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Arınç, Suriye-Irak tezkeresinin Meclis'e gönderildiğini açıkladı.
Şehit polislerin aileleri onuruna düzenlenen törende konuşan Ez-Zehhar: "Topraklarımızı Nasıl İşgalden Kurtaracağımızı Çok İyi Öğrendik"
Halefov, Hazar denizinin hukuki statüsüyle ilgili açıklama yaptı.
Kuzey Kore'de 2008'de kurulan cep telefonu şebekesinin üye sayısı 2 milyonu aştı. Devlet medyası, kamusal mekanlarda telefonda konuşmanın görgü kuralları konusunda halkı bilgilendiriyor.
Irak'ın Kerkük ve Musul bölgelerinde IŞİD militanları ile PKK-Peşmerge arasında sıcak çatışma çıktı, yaralı ve ölülerin olduğu bilgileri geliyor
Çankırı Hakimi ve eski Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu,ortaöğretim ve beşinci sınıfta başörtüsü serbestisini getiren düzenlemenin iptali için dava açtı.
IŞİD’in elinde 101 gün rehin kalan 49 vatandaşımızın kurtarılmasının ardından, IŞİD'in elinde neler yaşadıkları bir bir gün yüzüne çıkıyor.
Yazın sıcaklıkların 50 dereceleri bulduğu Suudi Arabistan'da evlerin pencerelerinin küçük olması, hacca gelen herkesin dikkatini çekiyor.
Çetin Doğan dün mahkemeye bir takım belge verdi. Doğan'a göre, bu belgeler Paralel Yapı’nın doğrudan doğruya çökmesine yol açacak
Gültan Kışanak'a "Burası benim devletimse benim toprağımsa buradan çıkın" diye karşılık veren komutana Necdet Özel ödül verdi.