AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere dair değerlendirmelerde bulundu. Özhaseki, “İstanbu
TBMM Genel Kurulu'nda, Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin birinci bölümünde yer alan 9 madde kabul edildi. Plastik alışveriş poşetleri tüketiciy
Taha Kılınç- Yeni Şafak
İbrahim Tenekeci- Yeni Şafak
Yıldıray Oğur- Karar
ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyonun sözcüsü Albay Sen Ryan "(gözlem noktaları) Türkiye'nin DEAŞ unsurlarından daha da iyi korunmasını sağlayacak" dedi, Ankara'nın bilgilend
ABD Başkanı Trump'un Arjantin'deki G20 Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşeceği, Suudi Prens MBS ile görüşme planının olmadığı bildirildi.
Kırım'daki Rus mahkemesi, Rus karasularını ihlal ettiği gerekçesiyle 12 askeri personel için 2 aylık tutuklama kararı verdi. Diğer askeri personelin yargılaması ise sürüyor.
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, ülkesinde 17 Kasım'dan bu yana devam eden gösterilerle ilgili açıklama yaptı. Macron, "Vatandaşlarımın isteklerini haydutlarınkiyle karıştırmıyorum. Yıkı
Almanya'nın başkenti Berlin'de, başörtüsü taktığı gerekçesiyle çalışmasına izin verilmeyen öğretmene tazminat ödenmesine hükmedildi.
Rusya Federal Güvenlik Servisi, Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nin el konulan askeri gemilerinde birkaç roketatar, el bombası ve makineli tüfek olmak üzere ateşli silah ve mühimmatın bulunduğunu
Avrupa Birliği üyesi Hollanda, Polonya, Çekya, Yunanistan, Slovenya, İsveç ve Danimarka'nın bulunduğu toplam yedi ülke, Google'ı şikayet etmeye hazırlanıyor.
Zeugma Çingene Kızı mozaiğinin eksik olan parçaları ABD'den Türkiye'ye getirildi.
BM Genel Sekreteri Guterres, Karadeniz'de Rusya ve Ukrayna arasında artan gerginliğin endişe verici olduğunu belirterek, taraflara maksimum itidal göstermeleri çağrısı yaptı.
Yemen Dışişleri Bakanı Halid el-Yemani, ülkedeki barış çabalarının Husilerin savaş yanlısı tutumu nedeniyle sonuçsuz kaldığını belirtti.