Ukrayna’nın doğusundaki çatışmalar bir madenin elektriğinin kesilmesine neden oldu. 350’yi aşkın maden işçisi yeraltında mahsur kaldı.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, muhalefet partilerinin asgari ücret vaatlerinden dolayı iş adamlarının kendisine dert yandığını anlattı.
Danimarka'da 'terörle mücadele' adı altında çıkarılan yeni yasa kapsamında iki aydır gözaltında tutulan bir Türk "teröre" destek iddiasıyla tutuklandı.
Meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programları mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı 26 Temmuz'da yapılacak.
Suriye ordusunun Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgelere düzenlediği saldırıda 30 kişinin öldüğü bildirildi.
Johns Hopkins Üniversitesi Ekonomi Profesörü ve Cato Enstitüsü Direktörü Hanke, 'Yunanistan'ın AB'den çıkması hem Yunanlılar hem de Avrupalılar için daha iyi olur' dedi.
Tüketici fiyat endeksi Mayıs’ta yüzde 0,56 arttı. Yıllık enflasyonda artış, aylık enflasyonda düşüş gerçekleşti.
Adana'da tartıştığı karısını bıçakla öldüren adama tahrik indirimi uygulanarak 20 yıl hapis cezası verildi. Koca “Elimdeki cismin bıçak olduğunu bile fark etmedim” diye savunma yapt
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin karşısındaki köylerde yaşayan Arap ve Türkmenler, PYD ile ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin işbirliğiyle seçim öncesi göçe zorlanıyor. Y
Filipinler Devlet Başkanı Benigno Aquino, Japonya’da yaptığı konuşmada Çin’i Güney Çin Denizi üzerindeki taleplerinden dolayı eleştirdi. Çin’i Nazi Almanyası’na benzeten Aquino, ABD�
ABD, Umman'da Yemen Husi hareketinden bir heyetle görüşmeler yaptığı yönündeki iddiaları doğruladı
Gülen Cemaati'ne yönelik 'paralel yapı' soruşturması kapsamında 'askeri liselere giriş sınavlarında usulsüzlük' yapıldığı gerekçesiyle Kayseri'de operasyon başlatıldı. 8 kişi hakk�
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, katıldığı özel bir televizyon programında, yeni dönemdeki hedeflerini ve TOKİ’nin amacını anlattı.
BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon, Gazze’deki Filistinlilerin yaşam koşullarının giderek kötüleştiğini söyledi, “Gazze barut fıçısına dönmüş durumda. Hemen eyleme geçilmesi gerekiyor"
Paralel Yapının HDP'ye destek verdiğini belirten AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, 'Paralel Yapı, HDP’nin barajı aşması için uğraşıyor' dedi.