İngiltere Başbakanı Cameron, İngiliz Parlamentosu'nun alt kanadı Avam Kamarası'nda her hafta yapılan "Başbakan'a Sorular" oturumuna katılarak İngiliz milletvekillerin gündeme ilişkin sorul
İsrail güçleri Filistin genelinde ekimde 14'ü çocuk 65 Filistinliyi öldürdü, 7 bin kişiyi yaraladı
ABD tarafından Suriye sorunun ele alınacağı Viyana toplantısında davet edilen İran, toplantıya katılacağını bildirdi
Suriye’nin savaştan sonra yeniden inşa edilmesini Rus şirketler üstlenecek.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, terör örgütü IŞİD'in yok edilmesi için Suriye'de savaşa son verilmesi gerektiğini savundu.
İpek Medya Grubu'nun yazılı bölümüne atanan kayyum yöneticileri Bugün ve Millet Gazetesi'nin 29 Ekim'de yayınlanmamasına karar verdi.
İngiltere’de Filistin'e destek için kampanyalar yürüten El Aksa'nın Dostları adlı sivil toplum kuruluşu, İngiliz yayın kurumu BBC’yi İsrail'in Filistinlilere yönelik son haftalarda artan
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marziyeh Çarşamba günü yaptığı açıklamada İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ve yardımcılarının Viyana’da düzenlenecek toplantıya katıla
Avusturya İçişleri Bakanı Johanna Mikl-Leitner, Slovenya sınırına duvar inşa etme kararı aldıklarını açıkladı.
ABD Başkanı Obama’nın Suriye’de IŞİD’e karşı özel birlikleri konuşlandırmayı ve YPG ile işbirliği içeren askeri planı imzalaması bekleniyor.
Koza İpek Holding'e kayyum atanmasını protesto için İpek Medya Grubu önünde bekleyen grup polis müdahalesiyle dağıtıldı. Polis, binanın bahçe kapısını kırdı, ardından kayyum binaya
Hüda-Par'ın (Hür Dava Partisi) 1 Kasım seçimlerine girmeme kararı almasının ardından, akıllara Hüda-Par'a oy verecek seçmenin oyunun hangi partiye gideceği merak konusu oldu.
Rusya'nın Suriye'deki hava operasyonlarında kullanılan Hmeymim üssünde bir Rus askerin öldüğü bildirildi.
Hava sıcaklıkları ile nem oranındaki artışın ve doğal felaketlerdeki sıklığın, Arap Yarımadası’ndaki ülkeleri 2070 yılına doğru yaşanmaz hale getirebileceği bildirildi.
İran, Suriye'de Esed'i desteklemeye yönelik adımlarına devam ediyor...