Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, Filistinli hastaların, Gazze dışında tedavi için sevk işlemlerinin durdurulması nedeniyle ölümlerin artabileceği uyarısında bulundu.
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Kapılı bölgesinde, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonda 11 terörist etkisiz hale getirildi.
Srebrenitsa'da Boşnakları ölüme terk eden Hollanda askerleri hakkında karar verildi
Dünyada her yıl 5 milyon çocuk yetersiz beslenme nedeniyle ölüyor. Zengin Batı’da çöpe giden yiyeceklerin dörtte biri dahi açlık çeken 795 milyon insanı kurtarmaya yeter.
ABD yönetimi, Suriye'de Esed rejiminin, kitlesel sivil ölümlerine neden olabilecek yeni bir kimyasal silah saldırısı hazırlığı yaptığını iddia etti ve böyle bir saldırı durumunda reji
"Ramazan Bayramı mı, Şeker Bayramı mı" tartışmalarına gazeteci Murat Bardakçı, "bir okuma hatası" olarak tespit koyuyor.
Almanya, G20 Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'da terör propagandası yapan PKK yandaşlarına müdahale eden korumalarının gelmesini istemiyor.
Ramazan’da, kendimizi bir ruh disiplinine tâbi tutarak, şuûrlu bir arınma mücadelesine, oruç sâyesinde girmekle ne kadar başarılı olduk? Ve, gerçekten de bayram yapmayı hak ettik mi? Bun
İki olay sebebiyle şehir ıssız hale gelirdi; biri sokağa çıkma yasağı sebebiyle herkesin evinde kaldığı nüfus sayımı günü, diğeri ise erkeklerin bayram namazı kılmak üzere camiler
Kanada ordusu, Irak'ta görevli Özel Kuvvetler üyesi bir Kanada askerinin, DEAŞ'lı bir teröristi 3540 metre uzaklıktan vurarak dünya rekoru kırdığını duyurdu
Nisan ayından bu yana salgın nedeniyle bin 310 kişi hayatını kaybetti.
Siirt ve Hakkari'de devam eden operasyonlarda, 7 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.
Bu nedenle “Erdoğan uluslararası mahkemelerde yargılanacak” demek, Türkiye düşmanı küresel baronların “Erdoğan düşmanlığı” projesinin tetikçisiyim demektir.
Kâbe’de kıldırdığı teravih namazının sonunda “Terörü destekleyen ve finanse edenlere” özel bir başlık açtığı duasıyla Şeyh Abdurrahman es-Sudeys, takipçilerini şaşırttı. Tam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "DEAŞ terörüne karşı en büyük mücadeleyi veren, bu örgüte en büyük kaybı yaşatan Türkiye'yi teröre destek vermekle itham etmelerinin nedeni Suriye'deki oyunu