Danimarka'nın Odense şehrindeki bir mezarlığın Müslümanlara ait bölümüne saldırı düzenlendi. Olayda 50 mezar tahrip edildi.
''Batı Şeria ekonomisini güçlendirmek'' adına İsrail ve Türkiye ortaklığında hayata geçirilmesi düşünülen sanayi bölgesi planında, son aşamada büyük bir kriz patlak verdiği iddia
Kırım'da 10 gün önce kaybolan üç Kırım Tatarından ikisinin cesedi Akmescit'te bulundu. Cesetlerde bıçak yaraları tespit edildi
Doğu'daki cezaevleri dolunca yer açmak için 100'e yakın PKK'lı özel uçakla Trabzon'a götürülerek şehir ve çevresindeki cezaevlerine konuldu.
İtalyan enerji devi ENI, Mısır karasularında dünyanın en büyük doğalgaz yataklarından birinin keşfedildiğini açıkladı.
İslâm dünyasının yetiştirdiği en önemli âlimlerden olan Seyyid Kutub, bundan tam 49 yıl önce Mısır’da şehit edildi.
Iğdır eski milletvekili Sinan Oğan, MHP'den ihraç edildi. İhraç kararının duyurulması sonrasında Al Jazeera'ye konuşan Oğan, MHP'nin yönetim sorunu olduğu görüşünde. "Taban genç, en
Rusya, İsveç'te Özbek bir imamı öldürmekten aranan Yuri Jukovski'yi iade etti
Amerika'da hazırlanan bir raporda, nükleer alanda ABD ve Rusya'dan sonra Pakistan'ın nükleer stok konusunda üçüncü büyük ülke olacağı iddia edildi.
Eski Cumhurbaşkanı Ahmedinejad dönemine ait 700 milyon dolarlık yeni bir yolsuzluğun tespit edildiği öne sürüldü.
PKK'nın, 'çözüm süreci' görüşmeleri devam ederken 'suikast okulu' kurduğu iddia edildi...
Hindistan'ın önemli ticari şehri Gujarat'da Patel kastı kendilerine uygulanan eğitim ve iş imkanı kotasında revize talebiyle 500 bin kişilik gösteri düzenledi. Çıkan olaylarda grubun lide
Türkiye'nin bir çok şehrinde vatandaşlar son dönemde yaşanan terör olaylarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi.
Genelkurmay: Beytüşşebap saldırısının ardından taarruz helikopterleri sevk edildi
Genelkurmay Başkanlığı, Kandil ve Şırnak Uludere'deki operasyonlarda toplam 41 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı. Tunceli'de PKK'lılara ait 3 uçaksavar bataryası imha edildi.