Başta Ağrı, Van, Diyarbakır, Silvan, Batman olmak üzere Doğu ve Güneydoğu'daki birçok ilde Özgür Gündem gazetesi protesto edildi
İsrail'in Suriye'ye girerek bu ülkenin Lübnan'la olan sınırını kapatmak istediği, ayrıca Hizbullah ile "yarın başlayacakmış gibi" savaşa hazırlandığı iddia edildi.
Güney Sudan'daki iç savaş hakkında rapor yayımlayan BM, ‘dünyanın en korkunç durumlarından biri’nin yaşandığını belirtti. Raporda rejimin, destekçisi milislere tecavüz izni verdiği,
İzmir'de satıcılık yapan bir kişi, Suriyeli çocuğu kaldırıp yere vurdu. O anlar kameralar tarafından kaydedildi.
Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı uygulanacağı iddiaları üzerine halk şehri terk ederken, bazı okullar tahliye edildi
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sokağa çıkma yasağı biten Cizre ve Sur’da 44 aile sağlığı merkezinin tahrip edildiğini söyledi.
'Sümeyye' kod adlı Dağıstan uyruklu Kristina Tikhonova’nın intihar eylemi için Türkiye'ye geldiği iddia edildi.
Eski eşi dahil 5 kişiyi öldüren mahkum idam edildi
Tunceli Valiliği 11 bölgede 1 Mart ile 1 Eylül tarihleri arasında geçici askeri güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.
Zaman gazetesinin internet sitesinin başına Özgür Yici'nin, Aksiyon Dergisi’nin başına ise Hakan Turpçu’nun getirileceği iddia edildi.
Boğaziçi Köprüsü'nde intihara teşebbüs eden bir kişiyi teşvik ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan iki kadın tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi
IŞİD liderlerinden Ömer El Şişani'nin ABD tarafından düzenlenen bir hava saldırısında öldürüldüğü iddia edildi.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdür Vekili, Kobani olayları esnasında kasten istihbarat sakladığı gerekçesiyle ihraç edildi.
Elazığ'da halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla Alacakaya, Arıcak, Karakoçan ve Palu ilçe sınırları içerisindeki 13 yer, geçici askeri güvenlik bölgesi ilan etti.
Facebook sayfasına, "Donald Trump'ı öldürsem dünya bana teşekkür eder" yazan pilot adayı Mısırlı öğrencinin vizesi iptal edildi. Kaliforniya'da gözaltında tutul Mısırlı gencin ABD'de