Suriyeli Türkmenlerden oluşan parti ve dernekler tek çatıda birleşiyor. Grubun başkanlığını yapacak olan Samer Hafez, "Suriye'deki Türkmen kitlesinin yüzde 80'ini temsil edeceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Suriye'ye kara operasyonu iddiası ve Erdoğan-Obama görüşmesinin detaylarını anlattı.
Arap Birliği, Fas'ın nisan ayında yapılacak zirveye ev sahipliği yapamayacağını bildirmesinin ardından bu görevin Moritanya'ya devredildiğini duyurdu.
İngiltere Başbakanı David Cameron, Avrupa Birliği (AB) ile varılan ve ülkesinin birlikle ilişkilerini yeniden düzenleyen anlaşmadan sonra, Birleşik Krallık'ın AB'de kalması yönünde kamp
"Çözüme olan inancınızı koruyor musunuz?" sorusunu yanıtlayan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "son gelişmeler işi biraz daha zorlaştıracak gibi görünüyor. Kürt meseles
Artvin Cerattepe'de ağaç ve yeşili bahane eden grubun güvenlik güçlerinin eyleme müdahalesini engellemek için 4 ladin kestiği ortaya çıktı.
Hollanda'da gıda denetleme dairesinin İslami ve Yahudi usulle kesimi takip ve kontrol edeceği, ihracatın da yasaklanacağı bildirildi.
Gazete yer alan bir haberde, Türkiye'nin ABD'nin rızası olmadan Suriye'ye doğrudan müdahale etmesinin beklenmediği belirtiliyor.
Rus basını, S-300 hava savunma sistemlerinin ilk hissesinin, yarın gemiyle İran'a gönderileceğini duyurdu.
Ankara'daki 'terör saldırısı'nın ardından BM'nin daimi 5 üyesinin büyükelçileri Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı.
Eşref Bitlis soruşturması "20 yıllık asli zamanaşımı süresinin dolduğunun" kabulüyle kapatıldı
PKK gazetesi Özgür Gündem, Artvin'deki maden ocağına karşı gösterilen tepkiyi, "Artvin Serhildanı" başlığıyla haber yaptı.
ABD Başkanı Barack Obama, Rusya'nın Suriye'de aktif rol almasını eleştirerek bunun Rus ekonomisi için iyi olmayacağını dile getirdi. ABD Başkanı Barack Obama, Rusya’nın Suriye’de aktif
Rusya Federal Güvenlik Servisi, Mısır'da Rus uçağının düşürülmesinin, Türkiye kaynaklı 'Bozkurtlar' adlı IŞİD bağlantılı bir örgüt tarafından yapıldığını yalanladı.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Rusya'nın isteği üzerine Türkiye'nin Suriye'deki YPG mevzilerini vurmasını görüştü. Güvenlik Konseyi Dönem Başkanı Rafael Ramirez Carreno konseyi