65. hükümet programının görüşmeleri öncesinde AK Parti TBMM Grubu toplanarak, yeni grup başkanvekillerini seçti.
PKK'nın çocuk ve kadınları kullandığı gerçeğini artık hiç kimse reddetmiyor. Dünya çapında pek çok terör örgütü ile anlaşmaya vararak çocuklar ile kadınların istismarının ön�
Bahçeli, parti içi muhaliflere bir kez daha tepki göstererek, "Sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz." dedi.
PYD Eşbaşkanı Salih Müslim, “Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD askerlerinin YPG ve YPJ armalı üniforma giymesinden rahatsız olmuş mudur?” sorusuna “İnşallah” yanıtını verdi.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde 1'i kadın 8 PKK'lı daha teslim oldu. Böylelikle teslim olan PKK'lı sayısı 75'e çıktı.
İsrail Çevre Koruma Bakanı Avi Gabbay, Savunma Bakanlığı'na aşırı sağcı Liberman'ın getirilmesine tepki göstererek istifa etti
Fas’ın Kazablanka kentinde yapılacak tramvay hattı ihalesini bir Türk firmasının kazandığı açıklandı.
Aristoteles’in mezarı Halkidiki Yarımadası'ndaki Stagira bölgesinde bulundu.
Van merkez İpekyolu ilçesinde polis ile bir grup PKK'lı arasında çatışma çıktı.
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rusya’nın Kırım’ı ilhak etmesini desteklemesi nedeniyle, eski Sovyet lideri Gorbaçov’a 5 yıl ülkeye giriş engeli koydu.
BM Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu, Filistinlilerin, gıda güvencesizliği nedeniyle sağlıksız bir yaşama mahkum edildiğini ve tarımla uğraşmalarının engellendiğini açıkladı.
Sağlık Bakanlığınca, Diyarbakır'da devlet hastanesinde görevli personel tarafından "teröristlerin gizlice tedavi edildiğine" ilişkin iddialar üzerine soruşturma başlatıldığı ve ismi
İstanbul trafiğine çözüm getirmesi planlanan Havaray projesinin başlangıcına çok az kaldı.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde 10'u kadın 42 PKK'lı terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.
Nusaybin operasyonu son evresinde. Bugüne kadar 300'ün üzerinde terörist öldürüldü, dün 25 PKK'lı teslim oldu