Londra'nın doğusunda bulunan Leyton bölgesinde 23 yaşındaki Adil Cemile adlı kadın gece saatlerinde ırkçıların saldırısına uğradı. İngiltere'de yayın yapan Standard.co.uk'un haberine
"Türkiye, Suriye’den gelenlerin de vatanıdır" diyen Cumhurbaşkanı, "Bu kardeşlerimizin içinde Türkiye vatandaşı olmak isteyenler de varsa, bu kardeşlerimize de vatandaşlık vereceğiz. Ku
Madımak hadisesinin mağdurları, aradan geçen 23 yıla rağmen adaletin tecelli etmesini bekliyorlar. Sırf otelinin önünde slogan attıkları için düzmece bir yargılamayla hapse atılan mazlu
TÜBİTAK, 5G teknolojilerin tasarlanması ve prototiplerinin geliştirilmesine yönelik projelere destek verecek.
Ders çıkışlarında ailesine destek için ders kitaplarını ve romanlarını alarak koyunları otlatmaya götüren Çemişgezek’in Yemişdere Köyü’nden Mahir, artık Amerikan Robert Lisesi ö�
Van’ın Başkale ilçesinde PKK’lılar tarafından önceden yola döşenen el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 2 asker yaralandı.
Ayasofya’da kadir gecesinde verilen ezanı Rusya’nın ünlü haber ajansı RİA Novosti ‘ye haber oldu.
Avrupa Birliği (AB), Rusya’ya uyguladığı ekonomik yaptırımların süresini 6 ay uzatmaya karar verdi.
Avustralya'da Başbakan Malcolm Turnbull'un, istediği kanunların Senato'dan geçmemesinin ardından nisan ayında aldığı erken seçim kararı üzerine seçim düzenlendi.
Lice ilçesinde PKK ve finans kaynağı uyuşturucuya yönelik başlatılan operasyonda, PKK'ya ait 19 sığınak ve mağara imha edildi.
Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesine yönelik atılan adımların ardından, Türk inşaat firmalarının 15 ihaleye davet aldığı belirtildi. Çimentoda ilk sipariş ma
Diyarbakır'n Silvan ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırıları sonucu hasar gören ve onarılarak ibadete açılan 3 camiden artık Kur'an sesi yükseliyor.
Türk Silahlı Kuvvetleri Kuzey Irak'ın Zap ve Gara bölgesine bir hava operasyonu gerçekleştirdi.
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teslim olan PKK'lı terörist, Hatay'dan gelip HDP'lilerle buluştuğunu ve bir kadının kendisini PKK'lılara teslim ettiğini itiraf etti.
Kremlin'den yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin Eylül ayında düzenlenecek G-20 zirvesinden önce görüşebilir" denildi.