Ankara'nın Mamak ilçesinde, Türkiye’deki eğitim sistemi içerisinde yer alan Suriyeli çocuklara yönelik uyum eğitim programı hayata geçirildi.
Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başyaveri Albay Ali Yazıcı, Başbakan Binali Yıldırım'ın da yerini öğrenmeye çalışm�
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in yarınki görüşmesi iki ülkenin yol haritasını belirleyecek.
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde boş bir arazide, üzerinde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in isminin de geçtiği yanmış mahkeme evrakı, bilgisayar hard diskleri, video kasetler bulundu.
15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrasında başlatılan demokrasi nöbetlerinin Çarşamba gününe kadar devam etmesinden dolayı İstanbul'da ücretsiz toplu taşıma uygulaması uzatıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde konuşuyor.
TRT Müzik Kanalı'nın bastırdığı takvimde darbe girişiminin yaşandığı "15 Temmuz" tarihinin hafta içine denk gelmesine rağmen resmi tatil olarak gösterilmesine ilişkin haberlere yöneli
Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde konuşuyor.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde konuşuyor.
İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığında görevli Yüzbaşı Ali S, ifadesinde önemli ayrıntılar paylaştı.
Rusya Devlet Başkanı Putin, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bakü'de düzenlenecek üçlü devlet başkanları zirvesinde bir araya gelecek.
Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonda çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.
Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonda çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.
Toplanan paralar sisteme işadamları üzerinden sokuluyor. Durumu iyi olan işadamları örgüt parasını muhafaza ediyor, para bankaya yatırıldığında 'nereden buldun' sorusuyla karşılaşılm
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyaretiyle ilgili bir analiz kaleme alan Reuters, "Erdoğan, bu ziyaretle Batı'ya durup düşünme fırsatı vermeyi ümit ediyor olabilir" ifadesine yer verdi.