Cumhurbaşkanı Erdoğan, IŞİD'e karşı Türkiye'den kara harekatı isteyen ABD'ye üç şart olmadan kesinlikle bu işte yer almayacağını bir kez daha tekrarladı
Başbakan Davutoğlu, ''Türkiye'yi karıştırmak isteyen ajan provokatörler 31 vatandaşımızı katlettiler 2 polisimizi şehit ettiler'' dedi. Davutoğlu, ''Tuzak kuranların tuzaklarını başla
Diyarbakır'da, Fiskaya bölgesinde göstericilerin polise saldırması sonucu sabah saatlerinde Özel Harekat timlerinin de katıldığı geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi.
Dera kentinin El-Hara ilçesine düzenlenen varil bombalı saldırılarda çoğunluğu çocuk ve kadın en az 10 kişi hayatını kaybetti.
Diyarbakır'ın Ergani ilçesine yerleştirilen Yezidi aileler, HDP'nin baskısıyla sokak eylemlerine katılmaya zorlandı. Gösterilere tehditle götürülen Yezidilerden bazıları gözaltına alı
Kobani'nin doğusunda ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin düzenlediği hava saldırısında 25 IŞİD üyesinin öldürüldüğü bildirildi.
İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'in düşmesine izin vermeyeceklerini söyledi.
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde düzenlenen operasyonda, eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 7 teröristten 5'i yaralı ele geçirildi.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde bulunan Kapı Hudut Jandarma Karakol Komutanlığı'na uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
Türkiye ile ABD arasında Irak ve Şam İslam Devleti (IŞID) tehdidinin bertaraf edilmesine yönelik temasların giderek artmasına karşın, iki ülke “öncelikler ve yöntemler” konusundaki fark
Kobani'ye destek eylemlerinde Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde Türk bayrağını yakan 19 yaşındaki S.Ç. tutuklandı.
Esed güçlerine ait bir savaş uçağının, başkent Şam'ın Arbin bölgesindeki pazar yerini bombalaması sonucu 15 kişinin öldüğü bildirildi.
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yapılan Kobani eylemlerinde, 3 okul yakıldı, 40 kişi gözaltına alındı.
ingiliz Guardian gazetesinin başyazısında, Kobani'deki Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) saldırıları nedeniyle Türkiye'ye yönelik baskının arttığı belirtilse de "Ancak Türkiye'yi endişe
Mersin'in Tarsus İlçesinde IŞİD'in Kobani'ye saldırılarını protesto etmek isteyen gruptan polis ekiplerine ateş açıldı. Saldırıda 4 polis yaralanırken, çevrede toplanan ülkücü bir g