Diyarbakır'ın Sur ilçesinde son dönemlerde meydana gelen olaylardan dolayı halk çareyi göç etmekte buluyor
Dün 29 Ekim’di. Devletin en üst kademesinden en alt kademesine, medyasından sivil toplum örgütüne, siyasisinden bireyine kadar birçok kişi ve kurumun birinci gündemi Cumhuriyetti.
1 Kasım seçimlerine iki gün kalmışken yabancı basın seçimleri etkilemeye yönelik ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayıcı yazılarına yoğunluk verdi.
Belçika İçişleri Bakanı Jan Jambon, Nazi döneminde yapılan uygulamanın benzerini kastederek, ülkedeki mültecilerin göğüslerine kimliklerini belli eden armalar takma zorunluluğu getirilme
Suriye'nin Kuneytra bölgesinde Golan Tepeleri yakınlarında, terör örgütü IŞİD'in 'özel timi' olarak gösterilen birliğin, tam kadro olarak Suriye hükümet ordusu askerlerine teslim olduğu
Azerbaycan'da 1 kasım tarihinde yapılacak seçimler öncesinde hükümet tarafından düzenlenen operasyonda kanunsuz dinleme suçundan 15 istihbarat çalışanı gözaltına alındı
Koza İpek Medya Grubu'na kayyum atanmasıyla Kanal Türk ve Bugün TV'nin yayınlarının kesilmesinin ardından Bugün ve Millet gazetelerinin basımı da durduruldu.
Van'ın Muradiye ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Çözüm Süreci'nin Kobani olaylarından sonra koptuğunu belirten Akdoğan, bu süreçte toplanan istihbarat sayesinde PKK'nın bilinen bütün hedeflerinin vurulduğunu söyledi
Hanönü ilçesinin Hocavakıf köyünde bulunan 1 ton ağırlığındaki ilginç taş çalındı.
İzmir'in Buca ilçesinde devriye gezen polis ekibine 2 kişi silahla ateş açtı. Araca el bombası da atıldı ancak patlamadı. Polis otomobilinin camı kırılınca 1 polis hafif yaralandı.
İçişleri Bakanlığı "ödül yönetmeliği" kapsamında, "aranan teröristler" listesindeki kırmızı kategoriye Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen'i de ekledi.
Avrupa Parlamentosu, AB'nin 2016 bütçesinde göçmenler ve genç istihdamı için ek fon oluşturulması yönündeki karar tasarısını kabul etti.
Suriye’nin savaştan sonra yeniden inşa edilmesini Rus şirketler üstlenecek.
Şırnak’ın Silopi ilçesinde, PKK tarafından kazılan hendeğe tuzaklanan bomba, polisin geçişi sırasında patlatıldı.