İçişleri Bakanlığı "ödül yönetmeliği" kapsamında, "aranan teröristler" listesindeki kırmızı kategoriye Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen'i de ekledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koza İpek Grubu'na kayyum tayiniyle ilgili değerlendirme yaptı: Acaba neden kayyum tayin edildi? Bunun üzerinde iyi düşünülmesi lâzım.
Avrupa Parlamentosu, AB'nin 2016 bütçesinde göçmenler ve genç istihdamı için ek fon oluşturulması yönündeki karar tasarısını kabul etti.
Taliban, Afganistan yakınlarında Pazartesi günü meydana gelen ve bölgede 400’e yakın kişinin ölümüne yol açan 7,5 büyüklüğündeki depremin vurduğu bölgeyi ele geçirdi.
Suriye’nin savaştan sonra yeniden inşa edilmesini Rus şirketler üstlenecek.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, terör örgütü IŞİD'in yok edilmesi için Suriye'de savaşa son verilmesi gerektiğini savundu.
İpek Medya Grubu'nun yazılı bölümüne atanan kayyum yöneticileri Bugün ve Millet Gazetesi'nin 29 Ekim'de yayınlanmamasına karar verdi.
Şırnak’ın Silopi ilçesinde, PKK tarafından kazılan hendeğe tuzaklanan bomba, polisin geçişi sırasında patlatıldı.
Koza İpek Holding'e kayyum atanmasını protesto için İpek Medya Grubu önünde bekleyen grup polis müdahalesiyle dağıtıldı. Polis, binanın bahçe kapısını kırdı, ardından kayyum binaya
İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, Katalonya özerk bölgesinde bağımsızlık yanlısı önergeyi eleştirdi.
Göçmen akını Avrupa ülkelerinde krize yol açarken, Uluslararası Kurtarma Komitesi Başkanı David Miliband, 336 bine yakın sığınmacıya ev sahipliği yapan Türkiye’deki sığınmacı say�
Türk Silahlı Kuvvetleri Kilis'te 17 IŞİD'linin yakalandığını duyurdu.
Duran Kalkan, son günlerde tartışma konusu olan Oslo görüşmeleri hakkında önemli iddialarda bulundu...
Aralarında eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da bulunduğu 143 şüpheli hakkında hazırlanan "yasadışı dinleme" iddianamesi mahkemeye sunuldu.
ABD Başkanı Obama, Antalya'da düzenlenecek G20 zirvesine katılmak üzere 14 Kasım'da Türkiye'ye gidecek.