Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde 2 Aralık gününden itibaren uygulanan sokağa çıkma yasağı saat 23.00'den itibaren kaldırıldı.
IŞİD'in lider kadrosundan üç kişinin, Kasım ayı sonunda Irak'ta düzenlenen hava saldırılarında öldürüldüğü bildirildi.
Yurt Dışındaki Filistinli Alimler Heyeti Genel Sekreteri Tekruri, Türkiye'ye teşekkür ederek, 'Rabbim Türkiye'ye ve Türkiye halkına zeval vermesin' dedi.
Belçika'da peçe giydiği için polisin müdahalesiyle karşılaşan ve polise direnen Müslüman bayan için 18 ay hapis cezası isteniyor.
Montrö Boğazlar Sözleşmesi, Rusya ile oluşan gerilimin ardından Rus savaş gemilerinin boğazdan geçmesiyle yeniden gündeme geldi. Peki bu sözleşme kaç yılına kadar geçerliliğini sürd�
Son günlerde ABD'nin Cumhuriyetçi aday adayı Donald Trump'ın açıklamalarından sonra ülkedeki Müslümanların varlığı ve İslamofobi hakkında çeşitli tartışmalar yapılıyor. The Natio
Boğaziçi Enerji Kulübü Başkanı Öğütçü, 'Bence Rusya’dan gelen gaz arzında kesinti olmayacak, arada ciddi hukuksal vaat var' dedi.
Bodrum'da Suriyeli Aylan Kurdi, ağabeyi ve annesinin de aralarında bulunduğu 5 kişinin öldüğü tekne faciasıyla ilgili tutuklanan Suriyeli iki insan kaçakçısının 35'er yıl hapsi istendi.
Cizre Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru, bugün Cizre Hastanesi yolunda kendi sivil aracında alıkonuldu.
Suriyeli muhalifler, rejimle müzakere masasına oturacak heyet konusunda uzlaştı. 15 isimden oluşacak müzakere heyetinin üzerinde 23 kişilik Yüksek Heyet bulunacak. Bu heyette SMDK'yı 6, Koor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdat yönetimi ile gerginliğe neden olan Musul'daki Türk askerlerini geri çekmenin söz konusu olmadığını söyledi. Erdoğan, Rusya'nın konuyu BMGK'da gündeme get
Ahrar'uş Şam, Suriye rejimine yakın grupların toplantıda olması ve muhalif grupların tam anlamıyla temsil edilmemesi üzerine Riyad'daki toplantıdan cekildi.
Gözlerin döneceği,herkesin tek hesap vereceği o günde,hangi topluluktan olduğumuzdan çok ne yaptığımız ve neye çağırdığımızdan sorumlu tutulacağız.
Diyarbakır Asker Hastanesi'ne terör örgütü PKK mensuplarınca taciz ateşi açılması sonucu binanın camları ve duvarları zarar gördü.