FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Malatya'da görülen davada, tutuklu sanıklardan dönemin 2. Ordu Komutanlığı Plan Hareket Şube Müdürü Albay Erdemli'yi mahkeme başkanı, "burası içtim
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Sefaköy’den Halkalı üzerinden devam eden 1 milyarın üzerinde maliyeti olacak olan Havaray’ın ihalesini yaptık” dedi.
İstanbul'da Reina katliamı benzeri eyleme hazırlanan DEAŞ üyesi 2 terörist, 2 kalaşnikof, 500 mermi, örgütsel doküman ve dijital veriler ile yakalandı.
Macaristan Başbakanı Viktor Orban, ülkesinde mültecileri istemediğini belirterek, sınırları korumak zorunda olduklarını söyledi.
İngiltere'nin AB'den ayrılma sürecini resmen başlatacak Lizbon Antlaşması'nın 50. maddesini yürürlüğe koyma yetkisini hükümete devreden tasarı yasalaştı
Hollanda'da seçimi kazanan Başbakan Mark Rutte'ye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey Rutte, sen seçimi birinci parti olarak almış olabilirsin ama bilesin ki Türkiye gibi bir dostunu kaybetti
Çin'deki aşırı hava kirliliğinin, binlerce kilometre mesafeye rağmen Arktika'daki buzulların hızlı erimesiyle bağlantılı olduğu belirtildi.
Çarşamba günü Almanya Maliye Bakanlığı'na gönderilen bombalı paketin üzerinden Yunanistan ana muhalefet liderinin adresinin yazdığı ortaya çıktı.
NATO yetkilileri, Türkiye'nin Avusturya ile yaşadığı siyasi kriz nedeniyle NATO programlarını bloke ettiğini doğruladı.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Yeni OHAL kararnameleri var ama içeriğiyle ilgili bir açıklama yapamayız, ilgili onay süreçleri devam ediyor" dedi.
Ahmet Yesevi Üniversitesi ve Uluslararası Türk Akademisi iş birliğince hazırlanan "Tehlikedeki Türk Dilleri" kitabının tanıtım toplantısı yapıldı
ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni vize düzenlemesi, gece yarısı yürürlüğe girmesine saatler kala Hawaii'de federal bir yargıç tarafından askıya alındı
Katıldığım hemen her toplantıda İran'ın dış siyasette takip ettiği çizgiyle ilgili suallere muhatap oluyorum. Bunda elbette, İslam İnkılabı Hareketi'nin ilk yıllarında o harekete arka
Cumartesi gününden bu yana Hollanda'nın barbarlığını, faşizmini konuşuyoruz. Hollanda'nın Türkiye'ye yönelik düşmanlığı, Müslümanlara yönelik kin ve nefreti iyice ayyuka çıktı.
Sinema, bir endüstri aracı olarak çalıştıkça sanatla ilişkisini yitirmeye devam ediyor. Marguerite Duras yarım asır kadar önce Yeşil Gözler’de şöyle yazmış: “Sinema yapmak, kapitali