Türkiye'de son dönemde artan Batı karşıtı dalganın altında yatan en büyük sebeplerden biri Batı'nın PKK'ya yönelik bu ikiyüzlü tutumu. Bir NATO ülkesinin başkentinde sivilleri katled
Doğrusu seyrederken heyecanlandım. Ecevit’in Bush’un karşısında ezik durduğu fotoğrafı hala hatırlarız. Fakat, Merkel’in elinin yükselip tekrar kucağına düşmesi daha dramatik.
24 Kasım 2015’de Rus uçağını düşürdüğümüzde ortalık “bir Rus uçağı daha olsa da düşürsek” söyleminden geçilmiyordu. O tarihlerde Rusya bizim en büyük düşmanımızdı. Bir �
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Moody's'in not görünümü güncellemesine ilişkin, "Tamamen siyasi bir karar. Türkiye ekonomisini kötü göstermeye çalışan bir yaklaşım söz konusu" dedi.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Müftüoğlu, Irak'ın Kerkük kentinde kamu binalarına resmi günlerde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) bayrağının Irak bayrağıyla birlikt
Mehmet Tezkan bugünkü köşesinde Avrupa meselelerinin referandum tartışmalarının önüne geçtiğini iddia etti.
MÜSİAD Konya Şubesi tarafından mutat olarak düzenlenen toplantılara bu hafta SuperHaber yazarı Mete Yarar konuk oldu. Yarar El Bab operasyonuyla ilgi çok net açıklamalarda bulundu.
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'ya yönelik devam eden operasyonda 2 asker şehit oldu. 6 PKK'lı da etkisiz hâle getirildi.
Yemen'de hükümet güçleri, Sana'nın doğusundaki Nehm ilçesinde Husilerin son kalesi sayılan "Dabua" bölgesinde kontrolü sağladı
Mazlumder'de, bugün yapılan genel kurul ile yeni başkanı Ramazan Beyhan oldu. Seçim öncesi "Mazlumder'de bir güven kaybının yaşandığını gördük. Mazlumder'in kendi misyonuna uygun harek
Suriye'deki muhalif güçler Esad rejiminin başkenti olan Şam'a büyük bir taarruz başlattı. Kentin elektrik, internet ve iletişim ağlarının kesildiği öğrenildi.
İsrail'de Ortak Arap Listesi Bloku Milletvekili Gattas,
Mısır'da Cuma hutbesinde Hollanda'nın Türk bakanlarına yönelik ırkçı uygulamalarına tepki gösteren ve Türkiye'yi destekleyen imam görevden uzaklaştırıldı.
Juncker, Türkiye'nin üyeliğinin gerçekleşmemesinin AB ülkelerinden değil Türkiye'nin isteksizliğinden kaynaklandığını söyledi.