ABD'nin 11 Eylül sonrası hayata geçirdiği takip sistemi, Fransa'da da meclise sunuldu. Yeni yasayla, polis ve istihbarat birimlerine internet ve telefon dinleme konusunda çok geniş yetkiler geli
CHP'nin seçim reklamında başörtülülere ikinci sınıf vatandaş muamelesini değerlendiren gazeteci yazar Ekrem Kızıltaş, CHP’ye hatırlatmada bulundu.
Halep'te Suriye rejiminin hava istihbarat biriminin bulunduğu bina muhalifler tarafından bombalı saldırıyla vuruldu ve kullanılamaz hale geldi. Bölgede Esad güçlerine ait çok sayıda nokta d
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, belediyeye ait 2 resmi mührün çalındığını ve belediyenin bilgisayar sistemine girildiğini doğruladı
İran'ın yarı resmi haber ajansı Fars, Mısır'ın eski devlet başkanı Hüsnü Mübarek'in hayatını kaybettiğini iddia etti.
Almanya'nın Moers kentinde, mültecilerin yerleştirilmesi planlanan binanın duvarlarına ırkçı sözler yazıp, gamalı haç çizdiler.
Başbakan Davutoğlu, 'Vizyon üretemeyen ama birilerinin aklıyla alkışlayan Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Bizi 13 yıldır dünya alkışlıyor, senin alkışına ihtiyaç yok' dedi.
'Turk Hack Team' üyesi bir Türk hacker, Vatikan’ın resmi internet sitesine saldırdı
İşsizlik oranı Ocak ayında yüzde 11'in üzerine çıkarak yüzde 11,3 olarak gerçekleşti. Bu oran Nisan 2010'dan bu yana görülen en yüksek seviye oldu.
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, isim vermeden partisinin seçmenlerinden 'barajı geçsin' diye HDP'ye oy vermemesini istedi. Baykal, "Biz Kızılay değiliz, CHP'yiz" dedi.
HDP'nin kirli bir ittifak içerisinde yer aldığını dile getiren Akdoğan, "Kendilerinin de barajı geçebileceklerine inandıklarını sanmıyorum" dedi.
Paralel yapının yılda 1 milyar TL'den fazla rant sağladığı yaprak testleri MEB ücretsiz basacak.
İstanbul Film Festivali’nden çıkarılan Bakur'da, Ovacık Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun’un ölüm emrini veren PKK'lı Azad Cüngüş de var.
Ermeni iddialarını politik mecralara hapsederek Türkiye'yi uluslararası arenada zor durumda bırakmaya çalışanların ikiyüzlülüğü deşifre oldu.
MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Aydoğdu: Okullarda verilen destek kurslarında görev alan öğretmenlerimize, her ay için 0,5 hizmet puanı vereceğiz. Böylece bir öğretmen, 8 ay bu takvi