IŞİD’in Türkiye'ye geçişlerine izin vermemesi üzerine sınırdaki tel örgüleri geçerek bölgedeki hendeğe gelen Suriyeliler, kontrollü şekilde Akçakale Sınır Kapısı'na alınmaya baş
Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Sözcüsü Beşir Atalay çözüm sürecinin seçimden sonraya bırakılmasının yanlış olduğunu söyledi.
İsveç'in Göteborg kentinde bir araca yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucunda dört kişinin öldüğü bildirildi.
1998 yılında işe gitmek için çıktığı evine bir daha dönemeyen 6 çocuk babası Cezvet Soysal’ın, öldürülmesi ile ilgili operasyon başlatıldı.
Çalıştığı iş yerinden askerlik gerekçesiyle ayrılıp, dönüşte aynı iş yerinde çalışma planı yapanlara Yargıtay'dan kötü haber geldi.
İsrail'de bir önceki hükümeti oluşturan koalisyonun büyük ortağı Yeş Atid Partisi Genel Başkanı Yair Lapid'den önemli bir itiraf geldi.
Hüda-Par'ın Genel Başkan Yardımcısı Said Şahin, “6-8 Ekim'de gerçekleştirilen Kobani bahaneli vahşet, aynı zamanda bir seçim yatırımıydı. Bunu barajı aşamamanın tehdidi olarak topl
Anadolu Yakası'nda bazı ilçelere 16 Haziran'da elektrik verilemeyecek.
Bayır Bucak Türkmenlerinin oluşturduğu İkinci Sahil Tümeni Komutanı Beşar Molla Türk halkına ve devletine teşekkür ederek "Bugüne kadar Türkiye’nin yardımları ile ayakta kaldık" dedi
Tel Abyad'da karadan ilerleyen PYD güçlerine havadan destek veren ABD sivilleri vurdu
İsrail'in eski Maliye Bakanı ve bir önceki hükümeti oluşturan koalisyonun büyük ortağı Yeş Atid Partisi Genel Başkanı Yair Lapid, 'İsrail-ABD ilişkilerinin hiç bu kadar kötü olmadı�
İHH ile Katar Charity Derneği'nin işbirliğiyle 27 tır yardım malzemesi Suriye'ye gönderildi.
Türkiye-Suriye sınırında iki gündür giriş yapmayı bekleyen yaklaşık 1000 sığınmacının sıcaktan etkilenmemesi için güvenlik güçleri tarafından TOMA'larla ıslatılıyor.
7 Haziran seçiminin ardından MHP'li Sinan Oğan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı eleştiriler üzerine partiden ihracı istendi.
Siirt'te askeri konvoya ateş açılması sonucu bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı