"Ateş parçası" veya "kor halindeki ateş" anlamına gelen ve havanın ısınmasını ifade eden cemrenin ilki bugün havaya düşüyor.
İtalyanların dünyaca ünlü yazarı, bilim adamı, göstergebilim uzmanı, eleştirmen ve düşünür Umberto Eco, 84 yaşında hayatını kaybetti.
İslam dünyası bugün Kudüs'te meydana gelen Yahudileştirme, cinayetler karşısında susmakta, tepki vermemekte, karşı çıkmamaktadır. Düne kadar...
Bingöl'de 2 Eylül 2015 tarihinde düşen ve bir süre Türkiye gündemini işgal eden Göktaşı kimini zengin ederken, kimisi ise daha pahalıya pazarlarım düşüncesiyle satmayınca ellerinde ka
Suudi Arabistan, Lübnan ordusu ve emniyet teşkilatına yapacağı 4 milyar dolar değerindeki yardım kararından vazgeçti.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanan 2 asker ve 1 polis kaldırıldığı hastanede şehit düştü.
Myanmar ordusu, Arakan halkını ekonomik yollarla tehdit etmeye devam ediyor...
Suriye'de Esed rejimine bağlı birlikler, Lazkiye kırsalındaki Cebel Ekrad'da yer alan Künsübbe köyü ile Ziyaret Dağı'nda kontrolü elde etiği iddia edildi.
Suriye’de etkin gruplardan biri olarak bilinen Ceyşü’l İslam (İslam Ordusu) , Ankara’daki terör patlamasını kınayarak bir taziye mesajı yayımladı.
Ankara'daki saldırının YPG üyesi bir Suriyeli tarafından yapıldığının açıklanmasından sonra uzmanlara, ABD'nin PYD ve YPG'ye yönelik tutumunu değiştirip değiştirmeyeceğini ve Türki
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, üç İsrail roketinin Şam'ın güneyinde bulunan Suriye ordusuna ait bir karargahı vurduğunu duyurdu. Suriye'den ise jet yalanlama geldi.
Selam olsun sessiz sedasız çıkan dergilere. Selam olsun son kalan harçlıklarına kadar dergiye yatırıp kendileri aç sabahlayan emek sahiplerine. Ben eskiden dilime kolay geldiği için olmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'den gelen "YPG'ye yönelik top atışını durdurun" çağrısına yanıt verdi; "Kusura bakmayın, böyle bir düşüncemiz yok" dedi. Erdoğan, ABD yönetimine "Çık '
ABD Başkanı Obama, ASEAN Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, 'Suriye'deki bir avuç muhalif Rus ordusuyla başedemez' dedi...
Rusya Federal Güvenlik Servisi, Mısır'da Rus uçağının düşürülmesinin, Türkiye kaynaklı 'Bozkurtlar' adlı IŞİD bağlantılı bir örgüt tarafından yapıldığını yalanladı.