Görev süresi boyunca FETÖ'yle mücadele etmesine rağmen 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ üyeliği suçlamasıyla tutuklanan Emniyet Genel Müdürlüğü eski Personel Daire Başkanı İbr
İspanya polisi, Madrid yönetimi tarafından yasadışı ilan edilen tartışmalı bağımsızlık referandumu öncesinde Katalan hükümetinin genel merkezinde arama yapıyor.
Diyebilirsiniz ki, ‘kendi etnik köken ve dillerini yücelten yığınla devletler varken, niçin kürdlerin de olmasın?’ Bu soru, size zâhiren doğru gözükebilir. Ve başka kavimler adına devl
Rusya ile S-400 anlaşmasının tamamlanmasının ardından sevkiyat çalışmaları hız kazandı. Türkiye ile Rusya arasındaki görüşmelerde sistemin Ankara’daki Akıncı üssüne kurulması ka
Kocaeli'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 9 kişi tutuklandı.
ABD'deki NATO PA toplantısına davetli olmamasına rağmen Middle East Forum Başkanı Pipes tarafından içeri alınan FETÖ mensubu Emre Çelik, Türkiye'nin itirazlarının ardından ülke vekille
Irak Başbakanı İbadi, "Referandum ister şimdi isterse gelecekte ve ister Kürdistan isterse diğer bölgelerde yapılsın reddediyoruz. Referandumun ertelenmesi değil, tamamen iptal edilmesi gere
Hakkari'de sınırın Irak tarafında insansız hava aracı ile tespit edilen PKK'lı 7 terörist, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.
Siirt'in Eruh ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda tespit edilen mağara ve sığınaklarda silah ve mühimmat ile çeşitli malzemeler ele geçirildi.
Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatıyla, eylem hazırlığında olduğu tespit edilen üç terörist etkisiz hale getirildi.
Dünya genelinde gençleri intihara sürüklediği iddia edilen Mavi balina oyunu, dünya çapında çeşitli çalışmaların yapılmasına neden oldu.
FETÖ'nün yayın organı olduğu gerekçesiyle kayyuma devredildikten sonra kapatılan Zaman gazetesinin eski yönetici ve yazarlarına yönelik soruşturma sonunda Mümtazer Türköne ve Şahin Alpa
İdlib’e yönelik operasyon konuşulurken, muhalif grup temsilcileri, aşiret ve STK liderleri ile akademisyenlerden oluşan 400 kişinin katıldığı konferanstan önemli kararlar çıktı. Muhalif
Darbe girişimi sırasında, Mamak 28. Piyade Tugay Komutanlığına bağlı tank taburu personelinin katıldığı eylemlere ilişkin 64 kişi hakkında açılan davanın görülmesine devam edildi.
Suudi Arabistan'ın genç veliaht prensi ve İçişleri Bakanı Muhammed bin Selman'ın 'Hadimul Haremeyn' sıfatını kaldırmaya hazırlandığı iddia edildi.