Son yıllarda belki milyonlarca insan küreselleşme karşıtı gösterilerde sokaklara döküldü. Küreselleşme yüzünden işlerini kaybettiklerini, yaşadıkları toplumun parçalandığını sö
İran Dışişleri Bakanlığına ait internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, ABD merkezli şirket ve iş adamlarına İran tarafından yaptırım uygulanacağı belirtildi.
Tartışmalı söylemleri ve uygulamalarıyla dünyanın gündeminden düşmeyen ABD Başkanı Donald Trump ve ekibi, bu haftaya da alışılmışın dışında diplomatik hamlelerle damga vurdu.
Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan Milli Savunma Bakanı Panos Kammenos’un açıklamalarına tepki gösterdi. Dışişleri "izan ve insaftan yoksun, uluslararası alanda en temel nezaket kurallar�
İlk yurtdışı ziyareti kapsamında Güney Kore'nin yolunu tutan ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore rejimini uyararak, 'herhangi bir şekilde nükleer silah kullanımına ezici kuvvetle ce
Yeni ABD Başkanı Donald Trump’ın Ortadoğu politikası şekilleniyor. Trump, politikanın belirlenmesi için ekibini oluşturdu: Savunma Bakanı Mattis, Ulusal Güvenlik Danışmanı Flynn, Dışi
Fikri Işık, CHP'li Erdin Bircan'in kendisinin bir kışla ziyaretindeki hatıra fotoğrafıyla ilgili yorumuna Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafıyla yanıt verdi.
Yasa dışı yollardan gittiği Yunanistan'da yakalanan 40 kaçak göçmen, Meriç Nehri üzerinden Türkiye sınırına bırakıldı.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, 'Yunanistan’ı altından kalkamayacağı eylemlerden kaçınmaya davet ediyoruz' dedi.
Üç kişi bir araya gelsek siyaseti konuşuyoruz.
Pazartesi günü (30 Ocak) gazetede şöyle bir haber okumuştum: “Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Arjantin, Paraguay, Dominik Cumhuriyeti ve Meksika’yı kapsayan dört günlük Latin
Samsun’da 7 ay önce tutuklanan Fas uyruklu inşaat mühendisinin terör örgütü DEAŞ’a üye olduğu iddiasıyla yargılanmasına başlandı.
İsrail, Yahudiler için kutsal sayılan cumartesi gününün girdiğini duyuran 'Şofar' adlı alete üflenerek çıkarılan sesi, 'ezan yasağı' olarak bilinen yasa tasarısının dışında tutaca
Kazakistan Dışişleri Bakanlığı, Türkiye, İran ve Rusya'nın, Suriye ateşkesini 6 Şubat'ta Astana'da görüşeceğini açıkladı.
Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in işgal altındaki Filistin topraklarında ilave 3 bin konuta daha onay vermesini kınadı.