Türkiye'nin Addis Ababa Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Türkiye ile Güney Afrika ülkeleri arasındaki ticaret hacminin 6 milyar doları bulduğunu belirtti.
Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Martin Schaefer, "Ayasofya’nın kullanımının Türkiye’nin meselesi olduğunu söylemek lazım" dedi.
Hintli rafinericiler, ödemelerde gecikme endişesi sebebiyle İran’a yönelik petrol ödemeleri konusunda başka bir banka ile anlaştı.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Mark Toner, Türkiye'deki milletvekili dokunulmazlığı yasasının onaylanmasıyla ilgili konuştu.
Dışişleri Bakanlığı, Fransa'daki Euro 2016'ya gidecek Türk vatandaşları için terör uyarısı yayımladı.
YSK Başkanı, Erdoğan'ın diplomasıyla ilgili soru sorulduğu, kendisinin de 'verecek cevabım yok' dediği yönündeki haberleri yalanladı.
Boston Consulting Group tarafından Küresel Özel Finansal Servet raporuna göre, en hızlı zenginleşme Çin ve Hindistan'da gerçekleşti.
İngiliz sanatçı Yusuf İslam, Muhammed Ali'nin kendisi gibi sonradan İslamı seçen bir çok kişiye rol model olduğunu söyledi.
Ürdün Dışişleri Bakanı Cudeh, Lavrov ile görüştü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Varşova'da bir basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu, "Terörle mücadele konusundaki yetersizliğimizin nedeni sonuç odaklı bir stratejimiz yok, t
Hasan Aycın'ın çizimlerinden oluşan 40 Çizgi 40 Hadis sergisi Taksim Metrosu'nda açıldı
Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Kırım ziyareti sırasında kendisinden para isteyen emekli bir kadına, "Bizde para kalmadı" dedi.
2012 yılında bu köşede kaleme aldığım “Suriye Kördüğümüne Türk Kılıcı mı?” başlıklı yazımda şu ifadeleri kullanmıştım: “...Ve yine farkındalar ki, Suriye krizi aynı zaman
Zirveye dair AB'den yapılan açıklamada, her iki tarafın terörün finansmanı, terör bağlantılarının sınır dışı edilmesi konuları ile adli iş birliği ve istihbarat paylaşımında uyu
ABD'de 2012'de Obama'nın rakiplerinden biri olan Cumhuriyetçi Parti senatörü Ron Paul, demokrasinin olmadığını söylediği ABD'ye sert eleştirilerde bulundu: "Seçimi kim kazanırsa kazansın