Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'lilerin tutuklanmasıyla iligili "Sırtını bir yerlere dayayanlar, bunların bedelini ödemeye devam edecekler. Biz sırtımızı hakka ve hal
AK Parti'nin Meclis grup toplantısına Rusya Devlet Başkanı Vlademir Putinin özel danışmanı Aleksandr Dugin de katıldı.
İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Kuvvetleri Komutanı Süleymani'nin, PKK yöneticilerinden Bayık'la IKBY'nin Süleymaniye kentinde bir araya geldiği öne sürüldü
Güney Kore'de savcılar, Devlet Başkanı Park Geun-hye hakkındaki siyasi skandalla ilgili olarak Samsung'un ofisine baskın düzenledi.
MHP lideri Devlet Bahçeli, "Burası Türkiye Cumhuriyeti, burada Kandil hukuku geçerli değildir" dedi.
Suriyede beş yıldır devam eden savaş yüzbinlerce insanın ölümüne, ülkede büyük bir yıkıma neden olurken, rejimin hava kuvvetleri ayağında da çöküntüye yol açtı. 2011de rejimi
Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, terörle mücadeleye yönelik devam eden soruşturmalar kapsamında, daha fazla cami ve mescidin kapatılabileceğini söyledi.
Kandil'den ayar yiyen HDP B planını devreye sokuyor. Meclis çalışmalarını bırakan HDP'liler, sokağa inecek.
Amerika Birleşik Devletleri'nin uzun süredir devam eden seçim süreci artık sona eriyor. Vatandaşların elektronik oylama makineleri konusunda ki tedirginlikleri ise halen devam ediyor.
Suriye Devlet Başkanı Esed, Halep'te öldürülen çocuklarla ilgili öyle bir cevap verdi ki dünya kamuoyunda tepkilere neden oldu.
Yeni şafak yazarı ve sondevir Genel Yayın danışmanı Yaşar Süngü, pazar yazısında Türkiye'nin ilk atom mühendisi, Ahmed Yüksel Özemre'nin mesleklerine göre zibidi tariflerini paylamış
PKK'ya yönelik devam eden operasyonlar kapsamında, Şırnak ve Hakkari'de 17 PKK'lı etkisiz hale getirildi. Ağrı ve Bitlis'te de örgüte ait çok sayıda patlayıcı imha edildi.
İran Devrim Muhafızlarının yurt dışındaki operasyonlarını yürüten komutanı Kasım Süleymani'nin yine Irak'ta bulunduğu belirtildi.
Apple, Google ve Netflix gibi önemli isimlere hizmet veren dev servis sağlayıcı, diğer bir dev tarafından satın alınıyor!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP Eş Genel Başkanları ve milletvekillerinin tutuklanmasıyla ilgili "Vahşi terör karşısında ikircikli ve izahı olmayan bulanık bir duruş sergileyen sa