Afganistan'da 60 yıldır görülmeyen sivri dişli misk geyiği, ülkenin kuzeydoğusunda yeniden tespit edildi.
Türkiye tarihinin en büyük alımı olarak kayıtlara geçen satışla ilgili detaylar bir bir ortaya çıkarken ilginç bir itiraf da gündeme geldi.
Beyaz Saray Sözcüsü Earnest, ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür dileyip dilemediğiyle ilgili, “Ofisinden yapılan açıklama buna işaret ediyordu" dedi
Yürürlüğe giren Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a göre, kimden geldiği belli olmayan mesaj ve ileti gönderenlere 1000 lira ila 10 bin lira arasında değişen idari para ceza
Avusturyalı Müslümanlar Girişimi, İslam Kanunu Tasarısı'nın yeniden müzakere edilmesini istedi.
Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, Rusya'nın ekonomik olarak domine ettiği bir yapılanmanın Orta Asya ülkelerini zora sokabileceğinin farkında. Türkiye'nin Avrasya Gümrük Birliği'ne gir
El Kaide tarafından yapılan açıklamada ABD öncülüğündeki Koalisyon Güçlerine karşı birlik ve kardeşlik vurgusu yapıldı.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde 10 yaşındaki bir çocuk, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralandı.
Eskişehir'den 2 yıl önce giderek yerleştiği Suriye'ye yaklaşık 1,5 ay önce 13 yaşındaki erkek kardeşini de götüren Ersen Çelik'e babası İlyas Çelik dön çağrısında bulunarak, 'Kar
Derhanelerin dönüştürülmesini bahane ederek AK Parti'den istifa eden Kütahya Milletvekili İdris Bal, yeni kurduğu partisini yarın bir toplantıyla tanıtacak.
Samsun'da, havaların mevsim normallerinde olması nedeniyle denizde de canlılık yaşanmaya başladı.
Filistinli kaynaklar, İsrail'de aşırı sağcı Yahudi grupların yarın Mescidi Aksa'yı kuşatma çağrısı yaptığını açıladı.
Fethullah Gülen'in, Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce'ye dava açacağını duyurması üzerine Hüseyin Gülerce'den jet yanıt geldi.
Daha önce ABD tarafından da uyarılan ve bütün sorumluluğu üzerinden atmış görünen Irak Ordusunun 'rahat' tavırlarının Batılı ortaklarını rahatsız ettiği ifade ediliyor.
Ukrayna'nın doğusunda Luhansk ve Donezk'te kurulan halk cumhuriyetleri konusunda Rusya'nın geri adım atmasını sağlamak için ABD ve AB yeni yaptırım kararları alacaklarını bildirdiler.