Emperyalistlerin ülkelerinde çıkardığı iç savaş yüzünden yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda bırakılan binlerce sığınmacı, Batılı ülkelerin vicdansızlığıyla karşılaşıy
Başbakan Davutoğlu'nun bakanlık teklifinde bulunduğu isimler açıklandı.Bakanlık teklifi götürülen isimler arasında Deniz Baykal da yer aldı.
DHKP-C’ye yönelik operasyonlarda gözaltına alınan İngiliz vatandaşı Stephen Shah Kaczynski’nin de aralarında bulunduğu 20 şüpheli hakkında dava açıldı. Yaklaşık 5 aydır tutuklu bul
Ürdün Kralı Abdullah ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi veliahdı Muhammed Bin Zayed'in ardından Putin bugün Mısır’ın darbe Cumhurbaşkanı Sisi ile de görüştü.
Ordu'da 140 yıl önce Sultan Abdülaziz döneminde projelendirilen, ancak maliyetinin yüksek olması ve savaşlar nedeniyle yaptırılamayan tarihi Dereyolu'nun yapımına başlandı.
Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Hakan Çoksüer, kola tüketiminin erkeklerde kısırlığa neden olduğunu açıkladı.
İstanbul Emniyet’i trafik kurallarını ihlal eden sürücüler için, akıllı cep telefonlarında kullanılan iletişim uygulamaları (WhatsApp ve Viber üzerinden iki farklı şikayet ve ihbar ha
Akşam saatlerinden itibaren başlayan yavaşlamaya Türk Telekom'un yurt dışı çıkış hatlarının sebep olduğu öne sürülüyor.
BM Raporuna göre Güney Sudan'da 20 aydır devam eden savaşta İsrail yapımı silahlar kullanılıyor
tay’ın merkez ilçesi Antakya’da ikamet eden Suriyeli muhalif komutanlardan Cemil Radon’un aracı, bugün öğle saatlerinde altına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu infilak etti.
MHP eski Iğdır milletvekili Sinan Oğan parti üyeliğinden çıkarıldı. Oğan, 7 Haziran seçimlerinden sonra partisine eleştiriler yöneltmişti.
Avrupa'daki mülteci krizi büyüyor. Sırbistan sınırına tel örgü çeken Macaristan'a 2015 yılı içierisinde 100 binden fazla mülteci geçti. BM ise AB'ye "Göçmen kriziyle mücadele yöntem
Ankara, terör örgütünün finansal kaynaklarının kurutulması için kapsamlı bir eylem planını devreye sokmaya hazırlanıyor.
30 yıldır akan kanın durması için başlatılan Çözüm Süreci’ni “AK Parti ile PKK anlaştı”, “Askeri, kışlaya hapsettiler” şeklindeki sözlerle baltalamaya çalışan çevrelerin, 2 p
Uluslararası Göç Örgütü Sözcüsü Viriri: AB ülkelerinin, göçmen kabulünde herhangi bir ayrımcılık yapması yasak. Hiç kimse, dini nedeniyle ayrımcılığa maruz kalmamalı.