Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki bir bahçede yaklaşık 2 bin yıllık olduğu değerlendirilen küp (pithos) bulundu.
Islah Partisi Genel Başkanı Yedumi, Türkiye'nin, Yemen'deki meşru yönetimini destekleyen rolünden övgüyle söz etti
İsrail'deki Likud Partisi milletvekili Oren Hazan'ın, İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutukluların ailelerini taşıyan otobüsü durdurarak, tutukluların yakınlarına sözlü saldırıda b
Afganistan'ın başkenti Kabil'de istihbarat örgütünün ana binasına yürüyerek gelen terörist, üstündeki bombayı infilak ettirdi.
Birleşmiş Milletler'deki Kudüs oylamasında ABD'den yana oy kullanan ülkelerin ücret tarifesi ortaya çıktı.
Avrupa’nın en önemli diplomatlarından Javier Solana, Kudüs merkezli gerilimi kaleme aldı. Filistinlilere, kendi kaderlerine dair söz hakkı verilmeyen bir planın başarılı olamayacağını s
Genç İHH üyeleri, İsrail hapishanelerinde tutulan Filistinli çocuklar Ahed et-Tamimi ve Fevzi el-Cüneydi'nin sesi olmak için, Galatasaray Lisesi önünden Şişli Camisi'ne sessizce yürüdü.
Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda sağ ele geçirilen ve "Aranan Teröristler" listesinde gri kategoride olan teröristin ifadesi doğrultusunda kırsalda tespit edilen sığınak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki bahardan itibaren, uzun zamandır güvenlik sebebiyle uygulanan yaylalara çıkma yasaklarını inşallah kaldırıyoruz." dedi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü'ndeki (UNESCO) daimi temsilcisine İsrail'in UNESCO'dan çekileceğini resmi olarak bildirmesi tal
Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Adebahr, "Biz, Türk hükümetiyle görüşmeleri devam ettirmeye ve ilişkilerimizdeki gerilimin azaltılmasına doğru gidilmesine hazırız"
Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi Beşar Caferi, Türk ve Amerikan askerlerinin Suriye'deki mevcudiyetinin açık bir saldırganlık olduğunu söyleyerek, askerlerin geri çekilmesini söyledi
ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine destek veren Avustralya, DEAŞ’a karşı Irak ve Suriye'deki hava operasyonlarında kullandığı savaş uçaklarını geri çekeceğini duyurdu.
Dünyanın en eski yerleşim yerleri arasında bulunan Harran Ören Yeri'ndeki kazı çalışmalarında yaklaşık 900 yıllık hamam gün yüzüne çıkarıldı
BM'deki Kudüs oylaması sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından paylaştığı mesajında oylama sonucundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.