Suudi Arabistan, İran ile diplomatik ilişkilerini kesen Fas’ın yanında yer aldığını açıkladı.
İsrail Parlamentosu (Knesset), "İsrail'i Yahudi halkının ulusal devleti" olarak tanımlayan yasa tasarısının hazırlık okumasını onadı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in tarafından resmi törenle karşılandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kore-Güney Kore zirvesi hakkında, “Temenni ediyoruz ki bu kararlılık bundan sonra da devam eder” dedi.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu İran'ın 'nükleer silah' geliştirdiğini iddia ederken bazı ABD'li yetkililer de İsrail hava kuvvetlerinin Suriye'de İran'ın İsrail'e saldırmak için na
Kemal Öztürk, Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor? programında Saadet Partisi'nin yaptırdığı anketi açıkladı.
İsrail’in Kfar Saba ve Hod Haşaron şehirleri arasındaki yolda bir araçta meydana gelen patlama sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Muhalefetteki 4 partinin ittifak için anlaştığı bilgisinin basına yansımasının ardından, SP'li bir yetkili CNN Türk yayında bulunan gazeteci Kemal Öztürk'e mesaj atarak 'henüz net bir �
CHP, İYİ Parti, SP, ve DP ittifak konusunda anlaşmasının ardından CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den bir tweet geldi.
Lübnan'daki Hizbullah örgütü, Fas'ın "örgüt liderlerinin Polisario Cephesi'ne fon sağladığı ve onlara eğitim verdiği" yönündeki suçlamasını reddetti.
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Akşener, Cumhurbaşkanlığı'na adaylığını açıklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'na başarılar diledi.
ABD Savunma Bakanı James Mattis, ABD Senatosu'na, Türkiye gibi müttefik ülkelere Rusya'dan silah aldıkları gerekçesiyle yaptırım uygulamayı değerlendirirken daha esnek davranma çağrısı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "CAN" ile TSİ 20.50'de Güney Kore'nin başkenti Seul'e geldi.
Azerbaycan milletvekili Gudrat Hasanguliyev, Ermenistan'daki durumun iç savaşa dönüşebileceği konusunda uyarıda bulunarak Bakü'nün bu fırsatı değerlendirmesi ve Dağlık Karabağ'ı geri a
1 Mayıs günü dolayısıyla Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi'nde görev yapan polis ekipleri bazı şüphelilerin elindeki poşette el yapımı 3 bomba ele geçirdi.