İsimlerine geçmeden önce tam doğum gününü söylemeliyiz; 23 Temmuz 1950. Beyaz Devrim’den yani 14 Mayıs 1950’de Demokrat Parti’nin tek parti rejimini yıkmasından üç ay sonrası. Her
Türkiye'ye iltifat eden, Türkiye'ye teveccüh gösteren, Türkiye'ye umut bağlayan Dünya Müslümanları -bilhassa Araplar- bundan vazgeçip Türkiye'ye buğzetsin diye uğraşıyorlar adeta.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, 3 yıllık aranın ardından ‘çift şapka’yla 14 Ağustos’ta AK Parti’nin 16’ncı kuruluş yıldönümünde halkla buluşacak. Kurulu
Katar'dan Suudi Arabistan'da çıkan iki habere yalanlama geldi. Katar Vakıflar ve İslami İşler Bakanlığınca "Suudi Arabistan basınında yer alan yalan haberler, krizin üretilmesinin ardında
Genelkurmay Başkanlığından, "Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışırken yakalanan şahıslara yönelik, hiçbir şekilde kabulü mümkün olmayacak davranışlarda buluna
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Cubeyr, Katar'ın hac meselesini siyasileştirdiğini iddia ederek, Katarlı hacıları memnuniyetle ağırlayacaklarını ifade etti.
Ablası PKK tarafından öldürülen Cüneyt Cebenoyan, Fatih Akın'ı eleştirmesinin ardından gelen eleştirilere sert tepki gösterdi.
Amerikan yargısı tarafından rehin alınan Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla hakkında mahkemeden yumuşama sinyali geldi. Mahkeme, Atilla'ya yeniden kefalet başvurusu yapmasını önerdi
Mescid-i Aksa'da yaşanan İsrail işgaline karşı İstanbul Yenikapı Meydanı'nda 'Büyük Kudüs' buluşması gerçekleştiriliyor. Mitinge, Saadet Partisi ve çok sayıda STK katılıyor.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Meteoroloji uzmanının sıcaklıkla ilgili sözlerine cevap verdi: Abartmaya gerek yok.
Yenikapı Meydanında Büyük Kudüs Mitinginde on binlerce insan Akşam Namazını topluca eda edecek.
İsmail Kılıçarslan: Bu satırları bir sarılma, bir kucaklaşma, bir birlikte ağlama olarak kabul edersin diye umut ediyorum.
MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, "Mescid-i Aksa, Müslümanlarındır. Bizler, MÜSİAD camiası olarak özellikle Kudüs'ü bundan sonra daha fazla ziyaret edeceğiz." dedi.
Mardin'in merkez Artuklu İlçesi'ne bağlı Hüyüklü Köyü'nde yaşayan Vedat Özdaş, BİMER'e başvurarak, köylerine yakın Katı Atık Tesisi'nin yeterli kontrol ve ilaçlama yapılmadığı i
İçişleri Bakanlığı, resmi plakalı araçlara yönelik denetimin artırılmasını, ayrıcalık tanınmadan kontrole tabii tutulmasını istedi.