TSK'dan Cizre'deki operasyonlarla ilgili açıklama yapıldı
Avrupa Polis Örgütü Europol, son 2 yıl içerisinde 10 binin üzerinde göçmen çocuğun Avrupa Birliği ülkelerine geldikten sonra kaybolduğunu açıkladı. Kayıp çocukların organize suç ç
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ortaokul ve liseler ile çok programlı liselerde başörtüsü serbestliğini getiren yönetmeliğin iptalini isteyen Danıştay Başsavcılığı'na tepki gösterdi.
Yılbaşını kana bulamak isterken yakalanan ikisi canlı bomba 4 DAEŞ’li ile ilgili iddaname tamamlandı. Canlı bombalar için 22 yıl istendi
Suriye resmi haber ajansının yayınladığı bir haber Türkmen Dağı’nda sivillere yönelik bombardıman ve katliamın itirafı oldu. Habere göre Ruslar ve Esed rejimi, üç ayda 22 bin ton bomb
Peygamber Sevdalılar Platformu tarafından düzenlenen umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı yaklaşık 90 bin kişi bu hayırlı yarışta ter döktü.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organizasyonuyla Diyarbakır’dan Mersin’e götürülen öğrencilere saldıran PKK’lı teröristler, Hüseyin Cafer Gizli isimli 16 yaşındaki çocuğu boğazın
Şırnak'ın İdil ilçesindeki Atatürk İlkokulu, İdil Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet İlkokulu, PKK'lı militanlar tarafından ateşe verildi.
İsrail televizyonu Kanal 2 televizyonu, İsrailli ve Türk yetkililerin 2 hafta içinde bir araya gelerek 2 ülkenin ilişkilerini masaya yatıracağını yazdı.
Suriyeli muhalifler, Cenevre'de BM Suriye Özel Temsilcisi de Mistura ile ilk temaslarından 'pozitif mesajlar aldıklarını' açıkladı. De Mistura ile bir görüşme daha var. Muhalifler BM kararl
İsrail'de hukuksuz hapis cezasını protesto için 2 aydan fazla bir süredir açlık grevinde bulunan Filistinli gazeteci Muhammed Keyk konuşma yetisini kaybetti.
Türkiye Dışişleri Bakanı, Suriye barış görüşmelerine katılmak üzere Cenevre'ye giden muhalefet heyetinin dilediği zaman masadan kalkabileceğini söyledi.
Türkmen bölgesinde katliama hazırlanan Esed-Rus işbirliği siviller ile kendileri arasında siper olan Türkmen savaşçıları tarafından greri püskürtüldü.
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu HCN Koordinatörü ve eski Suriye Başbakanı Hicab, Türkiye'nin Suriye halkının temel taleplerine ulaşması için verdiği destek için Başbakan Davutoğlu'na
de Mistura'nın Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi heyetini, görüşmeleri bitirmekle tehdit ettiği öğrenildi