ABD'de 2012'de Obama'nın rakiplerinden biri olan Cumhuriyetçi Parti senatörü Ron Paul, demokrasinin olmadığını söylediği ABD'ye sert eleştirilerde bulundu: "Seçimi kim kazanırsa kazansın
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, "Bereket Vakti Ayasofya" ile ilgili Yunanistan'dan gelen açıklamaların kabul edilemez olduğunu söyledi.
Adana'da Çevik Kuvvet otobüsünün devrilmesi sonucuna 2'si ağır olmak üzere 3 polis yaralandı.
Bingöl'de bir iftar çadırında yemek sırasında bulunan Suriyeli çocuklar zabıta ekiplerince önce tartaklandı ardından sıradan çıkarıldı.
Türkiye, Almanya'nın 'soykırım' tasarısını onaylamasının ardından, Almanya Dışişleri Bakanlığı’nın rezervini kaldırması sonucu parlamentoya geldiğini hatırlattı ve karşı adım
Almanya parlamentosu vekillerinden Aydan Özoğuz, Türk değil Alman vekiller olduklarını dolayısıyla Türkiye'yi savunmayacaklarını söyledi.
Türkiye-İsrail görüşmelerini desteklediklerini belirten Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türk Akımı ve Güney Akım projelerinden nihai olarak vazgeçmediklerini ifade etti. Putin, Türk
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dokunulmazlık kanununu onaylamasının ardından gözler sürecin nasıl işleneceğine çevrildi...
Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkilerin gergin seyirde devam etmesini eleştiren Zülfü Livaneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suçlamalarda bulunarak, "Pilotun ölümü beni derinden s
Federal Meclis’in 1915 kararının ardından Alman gazetecilerin İncirlik Üssü ziyaretine Türkiye’den son anda ret geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili yasayı onayladı.
atvan-Van karayolunda bulunan menfeze yerleştirilen patlayıcı infilak etti. Yoldan geçen bir araçta hasar meydana geldi.
Genelkurmay Başkanlığı, Polonya'da yapılacak olan 'Anakonda-2016' tatbikatına Türkiye'nin de katılacağını duyurdu.
Anadolu Ajansı saldırının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ile başsavcıvekilleri ve 4 cumhuriyet savcısının, olay yerine giderek incelemelerde bulunduğunu yazdı.