Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye’nin, Suriye'ye ilişkin düzenlenecek kongrelere ilişkin 'Kongreye herhangi bir terörist grubun davet edilmemesi gerekir.' dedi.
Eski Başbakan Davutoğlu, "Sosyal ve siyasi değişimlerin öncesinde insanın kendisine, zamana, ahlaka, bilgiye, iletişime, aşka, dosta bakışını gözden geçirip samimiyetle paylaşabileceği
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in hukuk dışı yollarla ABD dışına çıkarılmak istendiği yönündeki iddialara ilişk
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Kocias ve Kenya Dışişleri Bakanı Muhammed ile telefon görüşmesi yaptı.
Yeşiller Eş-Başkanı Cem Özdemir'in dışişleri bakanlığından vazgeçtiği belirtildi.
ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Tillerson, 'ABD, Lübnan’ın içinde ve dışındaki tüm tarafları, bu ülkenin toprak bütünlüğüne, hükümetine ve silahlı k
200 metrede dünya şampiyonu olan milli atlet Ramil Guliyev, şampiyonluk sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini aramasına diğer sporcuların çok şaşırdığını söyledi.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Cubeyr, "Teröre verdiği destek ve BM kararlarını ihlal etmesinden dolayı İran'a ambargo uygulandığını görmek isteriz" dedi.
Yolsuzluk iddiaları ile prens ve bakanların gözaltına alınmasının ardından ülkedeki zenginler varlıklarını yurt dışına çıkarmaya başladı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, son günlerin en çok tartışılan ülkelerden olan Lübnan'ın Dışişleri Bakanı ile görüştü.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Lübnan'daki Suudi Arabistan vatandaşlarının ülkeyi terk etmesi" istendi. Öte yandan Suudi Arabistan Kralı Selman, yayınla
İspanya Dışişleri Bakanı, gelecekte ülkenin içindeki bölgelere bağımsızlık referandumu yapma izni veren anayasa değişiklikleri yapabileceğini söyledi.
Edirne'nin Enez ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmak isteyen PKK üyesi olduğu belirtilen 2 kişi gözaltına alındı
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nauert, Türkiye ile yaşanan vize krizine ilişkin açıklamalar yaptı.
Arakanlıların kaldığı kampları ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Vekili Henshaw, gördükleri için 'şok ediciydi' dedi.