6-8 Ekim olaylarında birçok üyesi öldürülen HÜDAR-PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, benzer olayların tekrarlanabileceğini söyledi, "Zihniyet değişmedi" dedi. Yapıcıoğlu, k
Çalışan herkesin kıdem tazminatı alabilmesi için düğmeye basıldı. Bireysel hesaba dayalı fon için sendikalarla görüşmeler yeniden başladı. Bakan Çelik, 'Bu konuyu hak kaybı olmadan
Kobani'de gece boyu devam eden sokak çatışmalarında IŞİD’in iki üst düzey komutanı Ali Ensar ve Muhammed Mısri öldürüldü. Kentin güneydoğusunda YPG güçleri kısmı ilerleme sağlad�
Başbakan Vekili Yalçın Akdoğan çözüm süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akdoğan "Yol kesme, haraç alma, iş makinesi yakma her türlü eylem şekli, kırsalda veya şehir m
Türkiye'nin Kabil Büyükelçisi İsmail Aramaz, NATO'nun Afganistan Kıdemli Sivil Temsilcisi olarak atandı. Aramaz, NATO'nun Afganistan'daki en üst düzey sivil temsilcisi olacak.
ABD Başkanı Barack Obama, Avustralya’nın Brisbane kentinde sona eren G20 Zirvesi’nin ardından düzenlediği basın toplantısında söyledikleriyle kafaları karıştırdı
Tuncelili olan ünlü müzisyen Hasan Saltık, Dersim katliamının her aşamasında CHP'nin olduğunu belgeleriyle ispat ettiklerini söyledi.
Diyarbakır'da yüzü maskeli bir grup, yolcu dolu iki otobüsü yakma girişiminde bulundu. Şırnak Cizre'de ise yolu trafiğe kapatan gruba polis müdahale etti.
Kudüs'te bir Filistinlinin cesedinin asılı halde bulunması üzerine İsrail işgal güçleri ile olaya tepki gösteren Filistinliler arasında çatışmalar yaşandı
Suriyeli mültecilere çalışma ruhsatı verilmesini eleştiren Kılıçdaroğlu, "Türkiye'de 3 milyon çocuğumuz işsiz, önceliği kime vermeliyiz?" diye sordu.
Atatürk’ü ilkokul 2 sınıf düzeyinde istismar malzemesi yapan ve tam bir parodi örneği sergileyen Sözcü’yü fena rezil ettiler.
Emine Ülker Tarhan'ın kurduğu Anadolu Partisi'nin ay çiçeği ve Güneş'ten oluşan logosu içki markası Malibu'dan kopyalandığı ortaya çıktı.
Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç bugünkü yazısında tarihi bir tartışma başlattı. Ardıç, Atatürk’ün nasıl Türkiye’nin en büyük toprak sahibi ve zenginlerinden olduğunu, bugün Cu
Anadolu Partisi yöneticisi Yunus Yunusoğlu, Emine Tarhan öncülüğünde kurdukları partinin 'ulusalcı' olmadığını belirtti.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, polisin yetkisinin artırılacağını belirterek, "Eylemlerde molotof kullanılıyorsa, öldürücü ve yakıcı bir saldırı varsa polisin silah kullanma yetkisi var"