Mısır'da, aralarında Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii'nin de bulunduğu 50 İhvan mensubunun yargılanmasına devam edildi.
İstanbul’un bazı ilçelerinde, sabah saatlerinde Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından birçok adrese eşzamanlı baskın düzenlendi. Operasyona zı
Beyaz Saray önünde toplanan insan hakları savunucuları, Guantanamo’daki kampın açılmasının 13’üncü yıl dönümünde protesto gösterisi düzenledi.
Kırklareli'de bir kişi, sesini beğenmediği müezzinin yerine yenisinin atanması için TBMM Dilekçe Komisyonu'na başvurdu. Komisyon, "Herhangi bir işlem yapılamaz" diye cevap verdi.
İran Meclis Başkanı Laricani: "Bu olaylar, Ortadoğu'daki terörün perde arkasındaki ülkelere, destekledikleri teröristlerin başlarına bela olduğunu gösterdi."
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Paris'te teröre karşı düzenlenen yürüyüş sonrası Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği'nde konuştu.
Muharrem İnce, çocukluğunda Kur'an kursunda başarılı olduğunu söyleyerek "İmam Hatip'e gitseydim Erdoğan'ın yerinde ben olabilirdim" dedi.
Paris'teki Cumhuriyet Meydanı'nda teröre karşı 1 milyon kişi toplandı. Meydandaki anıt üzerinde PKK flamaları ve Öcalan posterleri açanlar oldu.
Beyoğlu’nda aralarında gazetecilerin de bulunduğu bir grup, Charlie Hebdo saldrısını kınamak için Fransız Konsolosluğu’na yürüdü. Yürüyüş sırasına iki kişi gruba tepki gösterinc
Dormagen'de inşaat halindeki Süleymaniye Camisi'nin duvarlarına ikinci kez İslam karşıtı yazılar yazıldı, gamalı haç çizildi.
Sınır kapıları ve havaalanlarındaki kuyrukların önüne geçilmesi için 2013'te hayata geçirilen e-Vize'ye geçen yıl 6,1 milyonun üzerinde başvuru yapıldı. Başvurulardan 5,4 milyonu, ya
Charlie Hebdo saldırısı ve Paris'te gerçekleşen terör eylemlerini protesto etmek için yapılan yürüyüşe dünya liderlerinden de destek geldi.
Irak'ın Enbar vilayetinde terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonlarda 40 militanın öldüğü açıklandı.
International Earth Rotation Service (IERS), bir kez daha çok önemli bir açıklamayla dijital alemin dikkatini çekti. IERS'in 2015 yılına da 1 saniye daha ekleneceğini açıklamasıyla, Google
Nijerya'nın kuzeydoğusunda Maiduguri kentinde bir pazar yerinde düzenlenen intihar saldırısında ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi.