Genelkurmay'dan yapılan açıklamada yaklaşık 150 kişilik bir grubun 'canlı kalkan' olduğu, bunların içine sızan kişilerin askerleri katlettiğini açıkladı
Nusret Cephesi liderlerinden Ebu Firas el Suriye, bağımsız gazeteci Bilal Abdulkerim'e röportaj verdi.
Soma maden kazası ceza davasının 3’üncü duruşmasının ikinci celsesi başladı. Ailelerin davaya ilgisinin azaldığı gözlendi.
Brezilyalı yazar Paulo Coelho'nun Facebook'tan Arap kızına Kur'an konusunda verdiği cevap ders niteliğinde oldu.
Bosna Hersek Sürdürülebilir Geri Dönüşler ve Entegrasyon Birliği son iki yıl içerisinde yaklaşık 68 bin Bosna Hersek vatandaşının ülkesini terk ettiğini açıkladı.
Sağlık Bakanlığı ile Türk Kızılayı tarafından yürütülen TÜRKÖK projesi kapsamında toplanan kök hücrelerle dünyanın herhangi bir yerinde nakil bekleyen hastalar tedavi edilebilecek.
İstanbul Esenler’de PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi bir grup polise saldırdı. Çıkan çatışmada 1 YDG-H’li öldürüldü, 4’ü de yakalandı.
İsveçli amatör gökbilimci Göran Strand, Güneş'in yüzeyinde Eyfel Kulesi görünümünde plazma kütlesi görüntüledi. Kozmik Eyfel Kulesi, Dünya'nın yedi katı büyüklüğünde.
YSK, milletvekili genel seçiminin yenilenmesi halinde, 90 günlük süreyi kısaltma yetkisi bulunduğuna karar verdi.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, dün Silvan ilçesinde yaşanan çatışma ve operasyonlarda, bir PKK’lının öldürüldüğü, 2 PKK’lının yaralandığı, bir PKK�
Kurulacak hükümette AK Parti’ye 12, CHP’ye 7, MHP ve HDP’ye 3’er bakanlık düşüyor. Ancak MHP’nin isim vermemesi halinde bu bakanlıklar diğer partiler arasında pay edilecek.
Silvan'da jandarma ve polisten oluşan yaklaşık 700 personelin katıldığı operasyona uzun namlulu silahlarla karşılık verenlerden ikisi yaralandı, biri kaldırıldığı hastanede öldü
İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi, nüfusunun yüzde 12'si Müslüman olan Londra'da 2014'de erkek bebekler için en çok tercih edilen ismin "Muhammed" olduğunu açıkladı
Türkiye'nin Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gözü olduğunu iddia eden Nuri el Maliki, "Türkiye IŞİD'i ve El Kaide'yi destekleyen ülkelerden biridir. Eğer Türkiye ve Suudi Arabistan olmasaydı Su
KCK Yürütme Komitesi Üyesi Duran Kalkan, AKP-CHP koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasına ilişkin olarak, "Mevcut durumda CHP’nin AKP ile bir hükümet kurmaması iyi olmuştur. Çün