Türkiye’nin özellikle Kürt meselesiyle ilgili kötüye giden yerel karışıklıklarını göz önünde bulunduracak olursak, Türkiye ile İran arasındaki...
Yeni Şafak Gazetesi'nin sahibi Nuri Albayrak, Aydın Doğan'ın "Refahyol hükümetini ben yıktım" şeklinde kendilerine itirafta bulunduğunu açıkladı.
Süper Ay’ ve ‘Ay Tutulması’ 33 yıl aradan sonra bu gece gerçekleşti. Ay’ın kızıl hali, dünyanın birçok ülkesinden izlendi.
Şırnak’ta örgütten kaçan 2 PKK'lı güvenlik güçlerine teslim oldu.
Mlli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, bakanlığın sosyal medyayla ilgili yönetmeliğini anlattı, öğrencilere uyarılarda bulundu.
Afgan Taliban'ın ani bir saldırıyla, Kunduz şehrinde 200 yataklı bir hastane ile bazı hükümet binalarını ele geçirdiği haberleri geliyor
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul başta olmak üzere bir çok kent için yağış uyarısında bulundu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AB'de Almanya Başbakanı Merkel ile görüştü. Görüşmede Alman üretimi roketlerin nasıl PKK'nın eline geçtiği konuşuldu.
Bitlis'in Tatvan ilçesinde, orduevinin arka kısmında rögara yerleştirilen bomba uzaktan kumandayla patlatıldı. Patlamada 5 asker hafif yaralandı.
İsrail, işgali altında tuttuğu Golan Tepelerine roket atıldığı iddiasıyla Suriye'de iki askeri üssü vurdu
İspanya'nın özerk bölgesi Katalonya meclisi için yapılan seçimlerde sandık başı anket sonuçlarına göre, bağımsızlık yanlısı partiler beklenenden fazla oy aldı. Birinci gelen partin
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani arasındaki görüşmede ekonomik ilişkiler ve IŞİD ele alındı.
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde PKK'lıların fırlattığı roketatar bir eve isabet etti. 1 çocuk hayatını kaybetti, 5 sivil yaralandı. İlçede PKK ile devam eden çatışmalar sebebiyle 4 m
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi hırsızlık sebebiyle durdurulduğunu belirttiği Türkiye'ye petrol sevkıyatının yeniden başladığını duyurdu.
70’incisi düzenlenen Birleşmiş Milletler zirvesinde bu akşam Başbakan Davutoğlu, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile görüştü. Reformcuların desteğiyle 2013 yılında Cumhurbaşkanı seçilen