UNESCO, Mescid-i Aksa'nın ve Kudüs'ün Müslümanlara ait olduğunu kabul etti. İlk taslak önerisindeki Yahudilerin ağlama duvarı olarak kullandığı Batı duvarının da Müslümanlara ait old
CIA Direktörü John Brennan'ın kişisel e-postaları olduğu belirtilen 6 belge yayımlandı
Katar Dışişleri Bakanı, "durum gerektirirse", Türkiye ve Suudi Arabistan ile işbirliği yaparak Suriye'ye askeri müdahale gerçekleştireceklerini bildirdi.
6 saat süren MGK'dan sonra yapılan açıklamada, "Huzur ve barış ortamını ortadan kaldırmayı hedefleyen terörist faaliyetler içindeki örgütlerle ve uzantılarıyla mücadele aralıksız s�
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu binaya PKK'lılar bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.
İsrail polisi Kudüs'te, Yahudi yerleşimcileri bıçaklamaya çalışan bir Filistinli zannettiği Yahudi yerleşimciyi yanlışlıkla öldürdü.
Dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin Halk Cumhuriyeti’ni telaş sarmış durumda. Bu telaşın nedeni ülkede “Allah’a inanan” sayısının giderek artması. Marksist teorilerin hüküm sür
Merkel'İn sözcüsü Seibert, Yahudi katliamından kendilerinin sorumlu olduğunu ve tarih algılarını değiştirmeye ihtiyaç duymadıklarını söyledi
Polonya Devlet Başkanı Andrey Duda, katıldığı televizyon programında 'Tüm vatandaşlarımız savaş hazır olmalı' dedi.
Soma maden faciası sonrası aileler tarafından açılan tazminat davalarının görüldüğü Soma İş Mahkemesi tarafından İstanbul Üniversitesinden bilirkişi heyetine rapor hazırlatıldı.
AA'ya göre, Ankara'daki saldırıyla ilgili yokluğunda tutuklama kararı verilen 9 şüpheliden Y.D.'nin, IŞİD’in "Antep Emiri" olduğu, "Ebu Ali" kod ismi kullandığı belirlendi.
21 Ekim 2004 tarihinde vefat eden sanatçı Hasan Nail Canat, Bağcılar'da düzenlenen törenle anılıyor...
İstanbul'da pazar günü IŞİD'çi suçlamasıyla gözaltına alınan Türkistanlılar serbest bırakıldı. Türkistanlılar Vakfı, bu kişileri IŞİD'çi olarak gösteren haberleri kınayarak, "
ABD'nin ortaya koyduğu Suriye için geçiş dönemi planı Moskova ve Ankara'da tartışılıyor. Daha önce de BM nezdinde bazı girişimler olmuş ancak bunlar başarısızlıkla sonuçlanmıştı.
PKK'nın Suriye kolu PYD, Suriye'nin kuzeyinde Türkiye sınırındaki Tel Abyad'ı 'Kobani kantonu'na bağlayarak burada özerk yönetim ilan etmeyi planladığını duyurdu. Reuters'e konuşan bir P