Yemen’in kuzeyinde Sa’ada şehrine Suudi Arabistan tarafından düzenlenen hava saldırısı sonucu bir aileden 9 kişi hayatını kaybetti.
14 Temmuz'dan bu yana gerilimin sürdüğü ve işgalci İsrail güçlerinin tarafından iki hafta ibadete kapatılan Mescid-i Aksa'da 25 bini aşkın Müslüman Cuma namazını kıldı.
Akıncı Üssü Davası'nın 4. gününde hakim karşısına çıkarılan Akın Öztürk, diğer sanıklar gibi suçunu inkar etti.
Van'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturmada yakalanan şüphelilerin bilgisayar ve telefonlarında kriptolu eylem talimatları ve krokiler ele geçirildi, örgüt mensuplarının şifreli "
FETÖ'den yargılanan sanıkların giyeceği "tek tip" kıyafetler işyurtlarında dikilecek. Tekstil atölyelerinde badem kurusu rengindeki kıyafetlerin üretimine başlanacak
Eminönü-Adalar vapurunda simit satan 16 yaşındaki çocuğu darp eden güvenlik görevlilerinin işlerine son verildiği açıklandı.
İzlemişsinizdir... Alman Siemens, ortakları Türkerler ve Kalyon ile Türkiye'nin hatta dünyanın en büyük rüzgâr enerjisi santrallerinden birini yapmak için tüm rakiplerini eledi. Dünyanı
Düşünün, Erdoğan’ın en güçlü olduğu zamanlarda muhafazakar, AB ile balayı yaşadığımız zamanlarda liberal, Gezi olaylarında anarşist, Suriye olaylarında kızıl komünist, Kobani ol
Ani Ören Yeri'ndeki kazılarda bulunan, Orta Çağ döneminden kaldığı belirtilen "şahmeran" motifli kabartma, Kars Müze Müdürlüğünde ziyarete açıldı.
Yıldız Hamidiye Camisi, restorasyon çalışmalarının ardından yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla cuma namazında ibadete açılacak.
Abdullah Gül, Katar Emiri Şeyh Temim ile bir araya geldi.
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gültekin, 2019 yılında yapılacak Başkanlık seçimlerinde Genel Başkanı Doğu Perinçek'in adayları olduğunu açıkladı.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısında merminin isabet ettiği cep telefonu sayesinde saldırıyı hafif yarayla atlatan asker, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yeni cep te
Ezine ilçesinde ele geçirilen uyuşturucunun, terör örgütü PKK'ya finans sağlamak için Arnavutluk'tan getirildiği belirlendi.
İtalya'nın insan kaçakçılığıyla mücadele için Libya'nın Akdeniz açıklarına deniz gücü gönderme kararı aldı. İtalyan yetkililer deniz gücünün Libya sahil güvenlik güçlerine de